Başar Sabuncu... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Başar Sabuncu... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Usta tiyatro ve sinema yönetmeni Başar Sabuncu İstanbul’da toprağa verildi.

73 yaşında hayata veda eden Başar Sabuncu için ilk tören 10.30’da sanat yaşamı boyunca tiyatro oyunlarının oynandığı Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlendi.

Veda konuşmalarının ardından ünlü yönetmenin sanatçı dostları Türk bayrağına sarılı tabutun önünde saygı geçişi yaptılar. Buradan alkışlarla uğurlanan Başar Sabuncu’nun cenazesi daha sonra Teşvikiye Camii’ne getirildi.

Buradaki cenaze törenine tiyatro ve sinema sanatçıları Nur Sürer, Menderes Samancılar, İzzet Günay, Cihat Tamer gibi isimler ile çok sayıda seveni katıldı. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başar Sabuncu’nun naaşı götürüldüğü Edirnekapı Mezarlığı’na defnedildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.