Bayi Toplantısı...HER ŞEHİRDE KAPALI GİŞE!

Bayi Toplantısı...HER ŞEHİRDE KAPALI GİŞE!

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği cuma günü gösterime giren ‘Bayi Toplantısı’nın, Eskişehir ve İzmir’deki seyircili gösterimleri yoğun ilgi gördü.

‘Bayi Toplantısı’nın seyircili gösterimlerinin ilki cuma günü Eskişehir Özdilek Park AVM’de gerçekleştirildi.

Organizasyona katılan filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Onur Buldu ile filmin yönetmeni Bedran Güzel, tüm salonları dolduran Eskişehirlilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Cumartesi günü İzmir’de iki gösterime birden katılan İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol ile yönetmen Bedran Güzel, önce Karşıyaka Hilltown AVM’de, ardından Optimum AVM’de hayranlarıyla bir araya geldi.

Salonların tümüyle dolduran İzmirlilerle bol bol fotoğraf ve selfie çektiren oyuncular, filmi de seyirciyle birlikte izledi.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği cuma günü gösterime giren ‘Bayi Toplantısı’, cumartesi günü İzmir’de iki farklı mekanda seyircili gösterim gerçekleştirdi.
 
Filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol ile yönetmen Bedran Güzel’in katıldığı ‘Bayi Toplantısı’nın seyircili gösterimlerinin ilki Karşıyaka Hilltown AVM’de gerçekleştirildi.

Soğuk havaya rağmen ‘Bayi Toplantısı’ oyuncularını görmek için saatler öncesinde alışveriş merkezine akın eden İzmirliler; İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol’a büyük ilgi gösterdi.
 
SEYİRCİ, OYUNCULARI SMILEY MASKELERİ İLE KARŞILADI
Günün ikinci gösteriminde Optimum AVM’de hayranlarıyla bir araya gelen İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol, ‘Bayi Toplantısı’nın gösterildiği salonda eğlenceli bir sürprizle karşılaştı. 
 
Filmin soygun sahnesinde kullanılan smiley maskelerini takmış seyirciyle selfie çektiren oyuncular, biletleri günler öncesinden tükendiği salonda ‘Bayi Toplantısı’nı seyirciyle birlikte izledi.

Gösteriminin ardından seyircinin alkış yağmuruyla karşılaşan İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol, uzun süre tebrikleri kabul etti ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.  
 
Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey “Aynı gün iki farklı noktada yapılan seyircili gösterimleri coşku ile karşılayan ve yoğun ilgi gösteren İzmirlilere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.