Bayi Toplantısı...PROMOSYONDA ÇITAYI ZİRVEYE KOYDU!

Bayi Toplantısı...PROMOSYONDA ÇITAYI ZİRVEYE KOYDU!

Acun Ilıcalı, Survivor'un 21 Şubat akşamı yayınlanan son bölümünde Bayi Toplantısı filminin promosyon çalışması çerçevesinde başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol ile canlı bağlantı yaptı.

Filmin oyuncuları yarışmacı olan yakın arkadaşları Ersin Korkut'a destek verdi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.

Heyecan dolu anların yaşandığı yarışmada bir de sürpriz bir canlı bağlantı yapıldı.

Ilıcalı, yaptığı bağlantıda Bayi Toplantısı filminin başrol oyuncularını karşılarında gören yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşadı.

ACUN'DAN ÖDÜL SÖZÜ ALDILAR

BKM imzalı Bayi Toplantısı filminin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Survivor adasıyla görüntülü konuştu. Survivor yarışmacısı oyuncu Ersin Korkut'un da yakın arkadaşları olan ünlü isimler, yarışmacılara bir ödül sözü de verdi.

Ünlü oyuncular, Survivor yarışmacılarına ödül olarak, filmi izleme ve hamburger, mısır ve içecekten oluşan film menüsü sözünü de Ilıcalı'dan aldılar.

"SENİN NE KADAR DİRAYETLİ OLDUĞUNU GÖRMEDİLER"

Yakın arkadaşı Ersin Korkut'a destek veren oyuncu İbrahim Büyükak, "Seni gıptayla izliyorum. Senin ne kadar dirayetli olduğunu sonuna kadar gideceğini henüz görmediler" dedi.

Doğu Demirkol'u her fırsatta çok sevdiğini belli eden Acun Ilıcalı, "Film 3,5 milyon seyirciyi geçerse sana süper bir hediye alacağım" diyerek vaatte bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.