Behzat Ç...HAYRANLARINA KÖTÜ HABER GELMİŞTİ, YENİ AÇIKLAMA!..

Behzat Ç...HAYRANLARINA KÖTÜ HABER GELMİŞTİ, YENİ AÇIKLAMA!..

6 yıl sonra tekrar seyircisi ile buluşan Behzat Ç.'nin BluTV ile yollarını ayırdığı iddiası hayranlarını üzdü.

Uzun bir aradan sonra tekrar seyircisi ile buluşan Behzat Ç. internet dizisi olarak yayınlanmaya başlayarak izleyicisini sevindirmişti. BluTV ile yeni sezonda anlaşamadıkları iddiaları ise hayranlarını üzdü.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçuoğlu ve Canan Ergüder'in oynadığı Behzat Ç. dizisi altı yıl aradan sonra internet dizisi olarak geri döndü.

Kadrosuna yeni isimlerin katıldığı ve bölümü soluksuz izlenen dizinin yeni sezonda BluTV ile anlaşamadığı için yayınlanmayacağı iddia edildi.

45 DAKİKALIK SÜRE 60 DAKİKAYA ÇIKARILDI

BluTV, dizinin 45 dakikalık formatını 60 dakikaya çıkaracağını ve yeni sezon çekimlerinin de yakında başlayacağını duyurmuştu.

Diğer yandan yeni sezonda 'Harun' gibi klasikleşmiş karakterlerin geri döneceğine dair söylentiler ortaya atılmıştı.

Behzat Ç. dizisi hayatına internette yayın yapan bir kanal üzerinden sürdürme kararı almış ve hayranlarını mutlu etmişti. Ancak bir internet sitesinin yaptığı 'ikinci sezon yayınlanmayacak' haberi gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Dizi sektörünün kült yapımlarından Behzat Ç. veda mı ediyor?

webtekno'nun haberine göre dizi ekibiyle BluTV anlaşamadı. Bu yüzden de dizinin yeni sezonunun çekimleri öncesinde iptal edildi.

Dizide Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan Instagram hesabından ilk önce bir kullanıcının yorumuna "proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar" şeklinde cevap verdi fakat daha sonra sildi.

Ardından yine Instagram hesabından bir paylaşım yapan Ege Aydan "üç gün sonra ne olur bilemem" diye yazdı.

Behzat Ç. 4. sezon için BluTV ile anlaşmış, 9 bölümle sezon finali yapmıştı. Dizinin finalinin yayınlanmasının hemen ardından kanal,  yeni bir fragman yayınlayarak yeni sezonun yakında olduğunu ve bölümlerin de izleyenlerin isteğiyle 45 dakikadan 60 dakikaya çıkarıldığı duyurmuştu.

BluTV yetkililerinden alınan bilgiye göreyse görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Blu TV CEO'su A. Doğan Yalçındağ, dizinin devam etmeyeceğine yönelik haberlerin yanlış olduğunu ve dizinin sona ermediğini söyledi.

behzatc_blutv_aciklama.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.