Behzat Gerçeker... ŞİMDİ SIRADA DÜNYA STARLARI VAR!

Behzat Gerçeker... ŞİMDİ SIRADA DÜNYA STARLARI VAR!

Enbe Orkestrası'nın yeni albümü Koleksiyon'u tanıtmak için Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Behzat Gerçeker,hayallerinin birer birer gerçekleştiğini söyledi.

Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "Sezen Aksu,Ajda Pekkan,Tarkan,Müslüm Gürses,Ferhat Göçer,Nazan Öncel gibi dev isimler albümlerinizde yorum yada eserleri ile yer aldı,peki hedefte başka bir isim var mı mutlaka olmalı dediğiniz" sorusuna şu cevabı verdi:

"Konservatuar yıllarımdan bu yana hayallerim bir bir gerçekleşiyor.Örneğin Ajda Pekkan'a Enbe albümünde bir şarkı okutmayı hep düşledim.Bunun için tam üç sene uğraştım. Keza Tarkan'ı da ikna etmek iki senemi aldı.Ve dileklerim gerçek oldu Ajda Pekkan Enbe albümünde yer aldı.Her ikisine de minnettarım .Şimdi ki hedefim dünya yıldızları.İkna için on yılımı vereceğimi bilsem de, Jenifer Lopez yada Beyonce'ye şarkılarımı okutmak istiyorum."

TARKAN ÇOK TİTİZ!

Hopdedik Ayhan'ın "sorduğu Tarkan'ı ikna için iki sene uzun değil mi" sorusuna sanatçı şu cevabı verdi.

"Evet Tarkan'ı ikna etmek iki yılımı aldı.Ama bunun sebebi tamamı ile Tarkan'ın titiz oluşu.Herhalde onlarca şarkı dinletmişimdir okuması için,ama hiç birini beğenmedi.Bende son çare Sezen Aksu'nun kapısını çaldım. Tamda Tarkan'a uygun bir şarkı varmış Sezen Hanım'da ,işte o şarkıyı Tarkan çok beğendi ve okudu."Her şeye Rağmen" isimli şarkının böyle ilginç iki yıllık bir hikayesi var."

MÜSLÜM GÜRSES'E EŞİM BİLE ÇOK ŞAŞIRDI!

Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "Batı müziği kültürü ile bütünleşen Enbe albümlerinde, çizgi dışında bir şarkıda Müslüm Gürses okudu. Müslüm Gürses'e şarkı okutacağınızı duyanlar size eleştirileri getirdiler mi" sorusu üzerine Behzat Gerçeker, "bunu ilk kez itiraf ediyorum,eşim bile Müslüm Gürses'in Enbe albümünde bir şarkı okuyacağını duyunca bana "iyi misin" dedi.

Aynı şekilde operadan arkadaşlarımda çok şaşırdı.Ama kafaya takmıştım. Ben;Enbe ile Müslüm Gürses gibi bir dev yorumcunun nasıl bir sentezle bir araya geleceğini hayal ettim.Zira elimdeki şarkı çok iyiydi,ama kime okutsam istediğim lezzeti alamıyordum.Bir gece birden uyandım ve eşime "Müslüm Gürses okumalı bu şarkıyı" dedim.

Bana kuşkulu gözle baktı.Tüm itiraz edenler "Kalbim" isimli şarkının Müslüm Gürses yorumunu duyunca tebrik ettiler.Zaten o şarkıyı o kadar beğendik ki,albümün adını da "Kalbim" koyduk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.