Behzat Uygur... 'SABIRSIZ VE ASABİYİM'

Behzat Uygur... 'SABIRSIZ VE ASABİYİM'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Behzat Uygur oldu.

 Hayli keyifli anların yaşandığı 'Hadi Be' canlı yayınında Behzat Uygur, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Şahane Pazar Başlamayacak 

Yıllardır kendisini yolda görenlerin sorduğu iki soru olduğunu söyleyen Behzat Uygur “Yıllardır insanların beni gördüklerinde veya sosyal medyada bana sordukları iki soru oluyor. 

Biri 'Şahane Pazar' ne zaman başlayacak diğeri ise Galatasaray’ın durumu ne olacak diye soruyorlar. 'Şahane Pazar' başlamayacak bunu biliyorum” dedi.  

Dizi İzlerken Sıkılıyorum

Televizyonda program veya dizide yer almak istemediğini kendisinin bile izlerken yorulduğunu söyleyen Behzat Uygur “Televizyonda program yapmak istemiyorum. Şuanki durum çok istediğimiz gibi değil.

Ben bile dizilere bu kadar uzun bakamıyorum çok canım sıkılıyor. Konuk oyuncu oldum. 6 bölüm sonra beni diziden gönderin artık dedi. Ama internet dizilerinde oynarım” dedi.

Çocuklarıma Dırdır Ediyorum

Çocuklarının kendi zamanında olmayan şeyleri şuan yaptığı için onlara çok takıldığını söyleyen Behzat Uygur “ Çocuklarım çok efendiler. Benim için önemli olan da bu.

İyi adam ve iyi birer insan olmaları. Ama onların şanssızlığı bizim zamanımızda olmayan şeyleri yapıyorlar. Ben de çok dırdır ediyorum onlara”dedi.

Hala Daha Ehliyetim Yok 

Kendisinin asabi ve sabırsız birisi olduğundan dolayı ehliyet almadığını söyleyen Behzat Uygur “Ben sabırsız ve asabi bir insanım.

Trafiğe çıktığımda tehlikeli de olabileceğimi düşündüğümden dolayı bu yaşıma kadar hiç ehliyet almadım. Almayı da düşünmüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.