Belkıs Akkale... ONUN İÇİN "AHDE VEFA" DEDİLER

Belkıs Akkale... ONUN İÇİN "AHDE VEFA" DEDİLER

Türk Halk Müziği’nin usta ismi Belkıs Akkale’nin ‘Ahde Vefa’ adlı albümü, çok yakında Kemal Aslan Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Albümde yer alan sanatçılar, söyledikleri türkülerin klibini çekti. Erkan Nas yönetmenliğinde Dalmaz Center’da çekilen klipte renkli görüntüler oluştu. 

Akkale’nin sanat hayatı boyunca söylediği, onunla özdeşleşen türkülerin bir kısmı değerli sanatçılar tarafından yorumlandı. Albümde toplam 14 türkü yer alıyor. Türküleri seslendirenler arasında Adile Karatepe, Briliant Dadaşova, Ender Balkır, Erdal & Mercan Erzincan, Hüseyin Turan, Kubat, Sevcan Orhan, Şevval Sam, Tolga Sağ, Yudum ve Zara yer alıyor. 

Prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı ‘Ahde Vefa’ albümü için Belkıs Akkale ¨Beni yalnız bırakmayan tüm sanatçı kardeşlerime, projede emeği geçen herkese, beni ilk günden beri bir ana, bir bacı, bir kardeş olarak bağrına basan sevgisini hiç eksiltmeden ailelerinin bir ferdi olarak gören Türk halkına, türkülere gönül veren siz tüm dostlarıma sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım¨ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.