Bella Hadid... NEDEN HASTANELİK OLDU?

Bella Hadid... NEDEN HASTANELİK OLDU?

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, Lyme hastalığı yüzünden hastaneye kaldırıldı. Hasta yatağında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Hadid'in son hali hayranlarını üzdü.

Model Bella Hadid'in başı bir süredir sağlık sorunlarıyla dertte. Podyumda zayıf görünmek için sağlıksız beslendiği ileri sürülen 26 yaşındaki model, Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu.

Bella Hadid hastanelik oldu - Magazin haberleri

Lyme, bir tür kenenin ısırması ile insana geçen bir bakterinin yol açtığı hastalık olarak biliniyor.

Hollywood dedikodu bloglarında yayınlanan haberlerin içeriklerine göre; geçtiğimiz eylül ayında yapılan Moda Haftaları'ndan beri her gün podyuma çıkan, çekimlere koşan ve bu süre zarfında uymak zorunda olduğu diyete olan bağlılığı sebebiyle neredeyse aç kalan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor.

Bella Hadid hastanelik oldu - Magazin haberleri

YATAKTAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

İş temposuna dayalı yorgunluğundan ve stresinden ötürü kanındaki enfeksiyon derecesinin arttığı söylenen Bella Hadid, hasta yatağından fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Bella Hadid hastanelik oldu - Magazin haberleri

Bella Hadid'in paylaştığı karelerdeki bantlar ise enfeksiyonun oluşturduğu yüksek derece ateş ve ağrıları hafifletmek için kullanılıyor.

"ÜZGÜNÜM"

Öte yandan podyum dünyasının en çok aranılan modellerinden olan Bella Hadid, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Hadid, Filistinli babası Mohamed Hadid ile birlikte 'Müslüman kültürü' içinde büyüme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.