Ben Bilirim... EKRANLARIN İDDİALI YARIŞMASI!..

Ben Bilirim... EKRANLARIN İDDİALI YARIŞMASI!..

Son yıllarda televizyon programları arasında önemli bir yere sahip olan yarışmalara bu sezon bir yenisi eklendi.

360 TV’de Nisan ayından beri yayınlanan ve Alper Ateş’in sunduğu “Ben Bilirim” programı çok kısa bir sürede ekran fenomenine dönüştü.

“Ben Bilirim” yarışması,  günümüzde maddi yönü ön plana çıkan yarışmaların tam tersine, sembolik bir ödül vererek, her gün Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılımcıları buluşturma ve önemli bir izlenme oranına ulaşma başarısını gösterdi. 

Her gün 4 kişinin yarıştığı  ve son ana kadar kazananın belli olmadığı programda birçok meslek grubundan, önemli kariyerlere sahip kişiler hem eğlenmek,  hem de keyifli bir rekabet için bir araya geliyor.

Programın yapımcısı Onur İliman, yarışmaya seyircinin bu kadar kısa sürede yoğun ilgi göstermesini, kamera arkasındaki ekibin büyük özverisine, 360 TV yönetiminin desteğine ve ekranda da programın sunucusu Alper Ateş’in insanlara samimiyetiyle dokunabilmesine bağlıyor.

Programın formatı gereği yarışmacıların verdikleri cevaplarla ortaya çıkan gafların üzerine gitmeden, yarışmacıyı zor duruma düşürmeden, onlara güven vererek başarılarını artırmayı amaçlaması seyirciden de takdir görüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.