"Ben Bir Anneyim"... PINAR AYLİN GÖREVİ GÜL GÖLGE'DEN DEVRALDI!

"Ben Bir Anneyim"... PINAR AYLİN GÖREVİ GÜL GÖLGE'DEN DEVRALDI!

Her hafta bir ünlü annenin konuk sunucu olarak yer alacağı "Ben Bir Anneyim" programının 9 ? 13 Kasım tarihleri arasındaki sunucusu Pınar Aylin olacak.

Kanaltürk'te hafta içi her gün saat 13.30 ?15.00 arası canlı olarak yayınlanan "Ben Bir Anneyim" programının sunucusu Gül Gölge Saygı, ikinci bebeğini dünyaya getirmek üzere izne ayrıldı.

14 Kasım Cumartesi günü ikinci defa anne olmak için gün sayan Gül Gölge Saygı'nın ekranda olmadığı dönemde ünlü isimler program sunucusu olarak Gül Gölge Saygı'ya destek verecekler.

Her hafta ünlü isimlerin yanı sıra Tıp dünyasının dalında uzman isimleri de anne ve çocuk sağlığı konularında en çarpıcı açıklamalarıyla "BEN BİR ANNEYİM" stüdyosun da yer alıyorlar.

Çiğdem Solaker'in sunumuyla "Ben Bir Anneyim" mutfağında çocuklar için en sağlıklı yemek tarifleri mutfakları zenginleştiriyor.

İşte 9 KASIM - 13 KASIM tarihleri arasında "Ben Bir Anneyim" stüdyosunda yer alacak ünlü anneler.

9 KASIM PAZARTESİ ? İPEK TENOLCAY

10 KASIM SALI ? NEŞE ERBERK

11 KASIM ÇARŞAMBA ? TUĞBA ALTINTOP

12 KASIM PERŞEMBE ? PERİHAN SAVAŞ

13 KASIM CUMA ? ASYA

"BEN BİR ANNEYİM" hafta içi her gün saat 13:30 ? 15:00 arası canlı yayınla KANALTÜRK'te?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.