`Ben Onu Çok Sevdim`... BELGESEL TADINDA BİR BÖLÜM!
Adnan Menderes`in Başbakan olarak göreve başlamasıyla Türkiye`de gelişen olayları anlatan `Ben Onu Çok Sevdim` 22 Kasım Salı akşamı yeni bölümüyle atv ekranlarında.
Başrollerini Mehmet Aslantuğ (Adnan Menderes), Birce Akalay (Ayhan Aydan) ve İdil Fırat?ın (Berin Menderes) oynadığı 'Ben Onu Çok Sevdim' çok ses getirecek 7. bölümüyle Cuma akşamı saat 22.00?de atv ekranında olacak.
1960 darbesine ışık tutan, ihtilale gelinen süreçte yaşanan perde arkası olayları yansıtan bu bölümde; darbe söylentilerine ihtimal vermeyen Adnan Menderes'in tutuklanmasına gelinen süreç işlenecek.
Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı konutlarına askerlerin baskın yaptığı haberini Eskişehir'de alan Adnan Menderes derhal Kütahya'ya hareket eder.
Arabasının içinde radyodan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yönetime el koyduğu haberini alan Menderes iyice yıkılır.
Yakın tarihin bu trajik olayının perde arkası Cuma akşamı atv ekranlarında...


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.