Ben Yoruldum Hayat... 25 ŞEHİRDEN, 34 YORUM!

Ben Yoruldum Hayat... 25 ŞEHİRDEN, 34 YORUM!

Mümin Sarıkaya, kendisini geniş kitlelere taşıyan fenomen şarkısı "Ben Yoruldum Hayat" ı bu kez bir çok farklı tarzdan müzisyen ve solistin yorumuyla müzikseverler ile buluşturuyor.

2015 yılında ''Ben Yoruldum Hayat'' ve 2018 yılında ''Dur Diyemem'' albümleri ile Türk Halk Müziğinin yeni dönem temsilcileri arasında önemli bir yer edinen 

Mümin Sarıkaya, özellikle "Ben Yoruldum Hayat" ile oldukça geniş kitlelerin beğenisini topladı.

Yayınlandığı günden itibaren birçok müzisyen tarafından tekrar yorumlanan "Ben Yoruldum Hayat"ın yeni versiyonu için bu kez yurtiçi ve yurtdışında 25 farklı şehirden 34 farklı müzisyen ve yorumcu aynı şarkıda buluştu. 

Cihan Sezer, Hasan Gözetlik, İlter Kurcala gibi müzisyenlerin yanı sıra Kubat, Koray Avcı, Duygu Tarhan gibi farklı yorumcuların yeniden hayat verdiği 

"Ben Yoruldum Hayat" ın video klibinde de tüm müzisyenleri kendi şehirlerinden görüntüler ile Selim Durak bir araya getirdi. 

Mümin Sarıkaya ve Türkiye'nin dört bir yanından müzisyen ve yorumculardan "Ben Yoruldum Hayat (Yeni Versiyon)" tüm dijital platformlarda yayında. 

Künye: 

Müzisyenler: Cem Onur, Cihan Sezer, Enes Yakup Avcı, Gencay Kıymaz, Gücem Ağmaz, Hasan Gözetlik, İbrahim Ekici, İlker Toplar, İlter Kurcala, Mehmet Çeliksu, Necip Gülsün, Özgür Çorum, Sendur Güzelel, Sinan Dindoruk, Şaban Gölge, Tayfun Göl.

Yorumcu: Akın Kemal, Ayten Rasul, Canan Sezgin Geylan, Deniz Toprak, Duygu Tarhan, Emrah Demirel, Ender Balkır, Eslem Aktürk, Fulin Şingirik, Gökhan Ay, 

Koray Avcı, Kubat, Melis Aydın, Merve Yavuz, Murat Balaban, Serkan Gülle, Yalçın Topyanak, Zeynep İde

Söz - Müzik: Mümin Sarıkaya Düzenleme: Paşahan Kaytan Mix & Mastering: Cihan Sezer

Video Düzenleme: Selim Durak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.