"Beni Affet"... BİR AİLE HİKAYESİ!

"Beni Affet"... BİR AİLE HİKAYESİ!

Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi "Beni Affet" 21 Ekim Cuma günü ve hafta içi her gün saat 17.45'te Show Tv'de.

Feride ve Cüneyt evliliği Feride'nin isteğiyle ertelenmiştir. Cüneyt Feride'nin babasıyla arasının bozulmaması için aldığı bu kararı bir türlü içine sindiremez. Cüneyt ve Feride arasındaki bu tatsızlık Eylül için bulunmaz fırsattır. Eylül Cüneyt'e, samimi bir arkadaş edasında yaklaşmaya başlar.

Öte yandan Tunç Feride'nin Selim ismindeki arkadaşıyla olan samimiyetine dikkat kesilir. Selim'in, Feride'den kurtulma yolundaki planları konusunda işe yarayacağını düşünen Tunç bu konuda araştırma yapmaya başlar.

Bahar ve Kemal arasındaki yakınlaşma devam eder. Kemal kendisini minibüs şoförü sanan Bahar'a yalan söylemekten vazgeçip, gerçekte kim olduğunu anlatmaya karar verir.

Ancak Bahar'ın kendisine olan güveninin farkına varır ve onu kaybetme korkusuyla yalan söylediğini itiraf edemez. Birbirlerinden ayrılamayan ikilinin aşkı dolu dizgin yol almaktadır artık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.