Benim Adım Melek... CUMALİ ÖLÜMLE BURUN BURUNA!

Benim Adım Melek... CUMALİ ÖLÜMLE BURUN BURUNA!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de 33. bölümüyle ekranlara geliyor.

30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Yangın haberi konaklara sirayet ederken Cumali için tehlike çanları çalmaktadır. Cumali’nin yorgun kalbi olan bitene dayanabilecek midir?

Kenan yangını çıkaranın Alpay olduğunu bilmektedir, Alpay Kenan’ın onu ele vermesinden korkmaktadır.

Kendi intikamları söz konusu olunca burun buruna gelen iki arkadaşı bundan sonra ne beklemektedir?

Her konuda Melek’e destek olan Halil’e Melek bu zor zamanlarda destek olabilecek midir?

Alpay yangının kebapçıdan çıkmış olabileceğini söyleyince Seyit Ali ve Mahmut gerilir. Han elbirliğiyle eski haline döndürülmeye çalışırken hangi engeller han esnafını beklemektedir?

Mithat’ın ailesine yaptığı bir iyilik onları büyük bir sorundan kurtaracaktır. Seyran ise Mithat’ın ailesine karşı olan tavrına üzülmekte, bir çözüm düşünmektedir.

Kenan kamera görüntülerini polise verince kaçmayı planlayan Alpay başarılı olacak mıdır? Mithatlarda tatlı bir telaş vardır.

Seyran’ın davetine davet edilenler icabet edecek midir? Melek ve Seyit Ali kendilerini hangi sorunun ağırlığı altında bulacaklardır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.