Benim Adım Melek... MELEK VE HALİL GEÇMİŞLE YÜZLEŞİYOR!

Benim Adım Melek... MELEK VE HALİL GEÇMİŞLE YÜZLEŞİYOR!

‘Benim Adım Melek’ 2 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de 29. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba günlerine damga vuran ‘Benim Adım Melek’ 2 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de yirmi dokuzuncu bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonu merakla beklenen dizi, “Benim Adım Melek”te bu sezon, geçmişte yaşananların gölgesinde, “gerçekle yüzleşen Melek” ve Halil’in aşklarının ne yöne gideceği heyecanla izlenecek…

Benim Adım Melek, bu sezonda izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Peki, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak:

Melek ve Halil geçmişle yüzleşecek

Halil’in aşkını öğrenen Melek, yıllar önce gidişiyle yarattığı o yıkımla yüzleşirken, kendini bu aşkın neresinde bulacak?

Cumali’nin inzivaya çekilmesi iki konakta nelere sebep olacak? Ömer ve Halil Cumali’yle konuşsalar da Cumali Antep’e dönmemekte kararlıdır, o, artık her şeyden vazgeçmiştir.

Oğlunun acısını yüreğinde taşıyan Kenan, Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasında Halil’in olduğunu öğrenince oklarını Halil’e yöneltmiştir, Alpay’la ettikleri intikam yemininde artık eyleme geçme vakti gelmiştir.

Funda ise Alpay’ın kendisinden çok Kenan’la zaman geçirmesinden şikayetçidir.

Mirza’nın Defne’yle konuşması Defne’ye nasıl bir kapı açacaktır? Ömer aile büyükleri tarafından bir çıkmaza sokulduğunu düşünerek Defne ve kendisi için bir çözüm yolu arar.

Cumali’nin rahmetli oğlu Hüseyin’in ölüm yıldönümü için handa verilen yemeğe gelen Karadağlar ve Şirhanlar hangi haberle şoke olacaktır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.