Benim Güzel Ailem... FİNAL YAPIYOR!

Benim Güzel Ailem... FİNAL YAPIYOR!

TRT 1 ‘de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Benim Güzel Ailem” 6 Aralık Çarşamba akşamı 22. ve final bölümüyle saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Benim Güzel Ailem’in final bölümünde neler olacak?

Rasim, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz dükkanın mühürlemesinin şokunu yaşar. Canan, dükkanda at eti satıldığını öğrenince fenalaşır. Rasim ise Adnan’dan hesap sorar.

Ferdi, kızının okul parası için gizlice taksicilik yaptığını ağzından kaçırır. Rasim her zamanki gibi oğluna kol kanat gererek parayı vermeyi teklif eder. Nedim, Rasim’in korkusundan Adnan’ı dükkandan kovar. Ancak Adnan, gizlice aldıkları altınları hatırlatıp Nedim’i köşeye sıkıştırır. 

Öznur, kendisine gelen bir telefonla sevinçten havalara uçar. Ferdi, Garzo Ağa rolüyle Altın Elma Ödülleri’nde “en iyi erkek oyuncu” ödülüne aday gösterilmiştir. 

ve Derya, Tuğçe’nin hayatında Görkem’in olduğunu düşünüp üzülürken Tuğçe ile Oğuz arasında ateş bacayı iyice sarmıştır. 

Dükkanı mühürlense de böreklerini yapıp satmaya kararlı olan Rasim, sabah erkenden çıktığı eve sürprizle döner: Eski bir börek arabası…
Damla, evlerini değiştirmeye karar verir. Ancak bu istek, Sina’yı çok sevdiği eşi ve Rasim ile Canan arasında bırakır. Adnan, antika koltukları 500 bin TL’ye satışa sunar.

Nedim ise hem bu paraya hem de sonrasında olanlara şaşırıp kalır. Feryal ile Mahmut’un herkesten gizlemeye çalıştıkları yakınlaşma, Kaan’ı kızdırır. Annesini bu yakınlaşma sonrası İngiltere’ye gitmekle tehdit eder. 

Rasim, ailesinin isteği üzerine Adnan’ı eve geri çağırır. Herkes Adnan’ı beklerken Mahmut, Oğuz ve Feryal kapıdadır. Feryal’in “Hayırlı bir iş için geldik” sözleri herkesi şoke eder.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.