Benimle Söyle...BU HAFTANIN KONUĞU SERDAR ORTAÇ!

Benimle Söyle...BU HAFTANIN KONUĞU SERDAR ORTAÇ!

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, popüler şarkı yarışması “Benimle Söyle”, 24 Ocak Cuma saat 20.00’de FOX izleyicilerine yine keyif dolu anlar yaşatacak.

Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği yarışma “Benimle Söyle”nin 24 Ocak Cuma akşamı konuğu sevilen şarkıcı, söz yazarı ve besteci Serdar Ortaç olacak.

Birbirinden renkli anlara sahne olan program, izleyicilere adeta bir müzik şöleni sunacak.

100 KİŞİLİK JÜRİ!

Dansçılardan türkücülere, stilistlerden şan eğitmenlerine kadar kendi alanında uzmanların yer aldığı 100 kişilik “Benimle Söyle” jurisi müzik öğrencileri, öğretim üyeleri, müzisyenler ve şov dünyasının tüm kesimlerinden oluşuyor, bu sıra dışı yarışma müzik tutkunlarını ekrana kilitliyor!

Programda yarışmacılar performanslarıyla karşılarındaki 100 kişilik jüriyi etkilemek, ayağa kaldırarak kendilerine eşlik ettirmek için çaba gösteriyorlar.

Gecenin en çok sayıda jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacısı finale kalmaya hak kazanıyor.

İkinci ve üçüncü olan yarışmacılar ise, kendi aralarında tekrar mücadele ediyorlar ve kazanan, birinciyle birlikte finalist olabiliyor.

İŞTE ALANINDA UZMAN JÜRİ ÜYELERİ!

100 kişilik jürideki isimler ise şöyle; Şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akad, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, pop şarkıcısı Ozan Demir Alp, stilist Çiğdem Doğu, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, piyanist Mine Mucur, türkücü Hüseyin Kağıt, Ankaralı Yasemin, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval, oyuncu ve müzisyen Cem Kılıç ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Gülçin Ergül, Rojin, Nuri Harun Ateş, Can Oflaz, Seçil Gür, Ekin Su, rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.