Berdan Mardini... NİKAH HEYECANI!

Berdan Mardini... NİKAH HEYECANI!

Senaryosunu Pervin Okur`un yazdığı, başrolünü Berdan Mardini ile Gönül Dilan`ın paylaştığı `Jan` (Sızı) dizisinin çekimleri Mardin`de tüm hızıyla devam ediyor..

Yapımını Mardini Prodüksiyon'un üstlendiği, senaryosunu Pervin Okur'un yazdığı, başrolünü Berdan Mardini ile Gönül Dilan'ın paylaştığı "Jan" (Sızı) dizisinin çekimleri Mardinde tüm hızıyla devam ediyor..

27 Ocak salı akşamı TRT KURDÎ ekranlarında yayınlanacak olan dizide, hem yapımcı hem oyuncu olan Berdan Mardini, rol arkadaşı Gönül Dilan ile nikah masasına oturuyor..

Evli ve 2 çocuklu olan sanatçı Mardini, rol gereği oturduğu nikah masasında, eşiyle evlendiği o günü ve heyecanını hatırladığını, aile kurumunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı...

Barış ve çözüm sürecini konu alan dizide Süryani kız Yuliana ile müslüman genç Ferat'ın imkansız aşkı oldukça merakla izleniyor..

1990'lı yılların bölge halkı üzerinde bıraktığı tahribatlara,sancılara değinilen dizide göç, köy yakmalar,faili meçhul cinayetler,işkenceler gibi bir çok bıçak sırtı konu işleniyor.

Yönetmenliğini Yunus Emre Karadavut'un üstlendiği, Türk televizyonlarında ilk defa türkçe altyazıyla yayınlanan dizi olma özelliğini alan "Jan" (Sızı) her salı akşamı 20.15 de TRT KURDÎ ekranlarında... Acaba bu bölümde Ferat ve Yuliana'yı nikah sonrası ne sürprizler bekliyor??

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.