Beren Saat-Kenan Doğulu... İKİLİ HAKKINDA YENİ İDDİA!..

Beren Saat-Kenan Doğulu... İKİLİ HAKKINDA YENİ İDDİA!..

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bu hikayede iki kişi var ancak herkes Beren Saat'i konuşuyor. Peki Kenan Doğulu ne hissediyor, ne yapıyor? Hürriyet yazarı Onur Baştürk bu konuyu kaleme aldı...

Beren Saat'in ruh haline dair ipuçlarını, yaptığı Instagram paylaşımlarından çözmeye ya da hissetmeye çalışmak kabak tadı vermeye başladı mı? En son Netflix projesinin setinden bir kare koymuş Beren Saat.

 

'Nihayet gülüyor' denilmiş o kare için. Sevinç çığlıkları fora. yi de diğer taraf, yani Kenan Doğulu neden hiç akla gelmiyor?

 

Acaba o ne hissediyor, nasıl günlerden/saatlerden geçiyor diye...Neden kırılgan, hassas ve üzülen taraf sadece Beren Saat'miş gibi bir algı yaratılıyor ki? Kenan Doğulu taş mı? Duyguları yok mu?

 

O her şeyi kendi içinde yaşıyor, belli. Ya da arkadaşlarıyla paylaşıyor mutsuzluğunu, kederini...

 

En azından hayranlarından gelen destek mesajlarını Instagram'ına koymak gibi çocukça şeyler yapmıyor. Cool takılıyor. (Kelebek)

 

Öte yandan dün de Beren Saat ile ilgili yine bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Kenan Doğulu ile boşanmakta ısrarlı olduğu konuşulan Beren Saat, eşiyle ipleri kopardı.

 

Oyuncu, geçen gün Etiler’de kiralık dairelere baktı. 

 

Kenan Doğulu ile Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki yalısına komşu olan Beren Saat'in Etiler'de aylık kirası 12 bin lira ile 18 bin lira olan iki daireyi incelediği öğrenildi.

 

Kenan Doğulu'nun barışmak için ikna etmeye çalıştığı oyuncunun bu hamlesi de ayrılmakta ısrarlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.