Berkan Karabulut... 'ASKERLİK GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM!'

Berkan Karabulut... 'ASKERLİK GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM!'

'Survivor 2020' yarışmasıyla adını duyuran Berkan Karabulut vatani görevini yaptı. Askerden dönen Karabulut duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi.

'Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2020' yarışmasının sona ermesiyle birlikte yarışmacılar özel hayatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Yarışmaya sonradan dahil olmasına rağmen dördüncü olmayı başaran Berkan Karabulut geçtiğimiz ay vatani görevini yapmak için askere gitmişti.

Terhis olan Berkan Karabulut sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Askerde çekildiği fotoğrafları paylaşan Karabulut, "Hayatımız her anını doya doya yaşarken aynı zamanda mutluluğun ve sevginin paylaşarak büyüdüğünü unutmamamız için bize hep mesajlarla gelirken bunun farkında olmamak nankörlük olur.

1 ay da olsa görevimi yerine getirdiğim için çok mutlu onurlu ve gururluyum. 4. takıma selam olsun. Ve merak edenler için söyleyebilirim ki geri döndüm.

Bu hafta sıcağı sıcağına askerlik öncesi ve sonrası duygularımla alakalı videom sizlerle YouTube'da, en az sizin kadar heyecanlı ve meraklıyım.

berkankarabulut_asker1.jpg

Geri döndüm derken şaka değildi artık sabahları öyle rahat kalkmak yok’ mesajını paylaştı.

Askerlik sırasında çekilen fotoğraflarını paylaşan Survivor Berkan Karabulut’un gönderisi kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.