Berna Tan... EVDEYİZ AMA MUTLUYUZ!

Berna Tan... EVDEYİZ AMA MUTLUYUZ!

2017 Yılında Çıkardığı ‘’Kına’’ Şarkısı İle Dijital Olarak 100 Milyonun Üzerinde Dinlenmeye Ulaşan Berna Tan, Yeni Teklisi ‘’Evdeyiz Ama Mutluyuz’’ İsimli Şarkısı ve Şarkının Videosu Yayınladı.

Çalışmamızı; Covid-19 virüsünün yarattığı Pandemi döneminde hem Türkiye Cumhuriyeti olarak hem de Dünya’nın dört bir tarafında büyük bir savaş verdiğimiz bu günlerde; toplumumuzun umutlarını ve moralini bir nebze arttırabilmek isteği ile hazırladık.

 

733ed64b-b4d8-4116-b1ca-07bb27802642.jpg20.jpg

 

İnsanoğlunun sorumluluklarını unuttuğu ve hep daha fazlasını istediği uzun bir dönemin ardından yaşadığımız gezegenimizin bize insanlık olarak yerimizi yeniden hatırlattığı şu dönemde tükenmemek için bildiğimiz hayat biçiminden vazgeçmeyi daha az tüketmeyi öğreniyoruz.

Biz millet olarak aslında atalarımızın sözlerine göre hayatını şekillendirmiş bir toplumuz. Kanuni Sultan Süleyman’ın ‘‘Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi.

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’’ Sözünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırladık.

 

Hepimiz evlerimize kapandık dualar ediyoruz, çareler arıyoruz. Bu virüse yenilip hayatını kaybeden herkes için ciğerimiz yanıyor. Onların aziz hatıralarına saygımız sonsuz. Evlerine kapanan hayata tutunmaya çalışan ve 7 den 70 e büyük sıkıntılar yaşayan herkes için bu savaşta moral motivasyon olması ve tüm bu zorlukların içinde bir nebzede olsa da dinleyenlerin yüzünün gülmesi için böyle bir şarkıyı dinleyicilerle paylaşmak istedik.

 

Bahar geldi havalar ısındı ama hayata tutunmak için bir süre daha evlerde kalmamız şart. Şarkımızın mottosunun dile getirdiği gibi, Evdeyiz ama mutluyuz.

 

Bir nefese şükrediyoruz.

Şarkımızı bu süreçte evlerinde zaman geçirmek zorunda kalan tüm herkese ama bu hastalıktan korunmak için tamamen eve kapanmış olan, hayat dersi ile küçük yaşta tanışmış olarak dışarıdan mahrum kalan başta Berna Tan’ın kızı ‘’Beren’’ ve onun nezdinde tüm küçük çocuklara armağan ediyoruz.

 

5d5481d1-3c7c-491c-920f-c66bc47dcf4b.jpg20.jpg

Berna Tan’ın seslendirdiği ‘’Evdeyiz Ama Mutluyuz’’ isimli şarkı ve şarkının videosu tüm dijital platformlarda…

 

Şarkı: Evdeyiz Ama Mutluyuz

Solist: Berna Tan

Yapımcı: Selma Müzik

Beste/Güfte/Aranje: Ahmet Özden

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.