Berrak Tüzünataç... TACİZCİLERE MEYDAN OKUDU!

Berrak Tüzünataç... TACİZCİLERE MEYDAN OKUDU!

Berrak Tüzünataç, kadınların kıyafet ve yaşam tarzlarını hedef alan tacizcilere, 'İkibuçuk yıldır kickbox yapıyorum, Bu tür yaratıkları bekliyorum. Biraz ağız burun dağıtalım"

Ülkemizde her gün kadınlara yönelik taciz, baskı ve şiddet unsurları artıyor. Ancak kadınların tacizcilere ve egemen erkek anlayışına karşı sesi her geçen gün aynı oranda artışa geçiyor.

SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ

Kadınların haklı öfkelerini duyurabilmesindeki en önemli mecra şüphesiz internet ve sosyal medya.. Artık tacizciler, insanların yaşamlarına, giyim ve kuşamlarına müdahale eden şahıslar çeşitli sosyal mecra ortamlarından deşifre edilebiliyor.

“SANA NE ULAN SANA NE”

Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Eminönü’nde yaşandı. Bir şahıs kadınların giyim tarzlarını hedef alarak, “Mini giyiyor, insanları azdırıyorsunuz” deyince halkın hedefi oldu. Videodaki tepkili kadınların “Burası Türkiye Cumhuriyeti. 45 çocuğa tecavüz edilirken neredeydiniz? İnsanların ahlakını sorgulamak size mi kaldı? Sana ne ulan sana ne?”diye haykırdığı görülüyor.

TÜZÜNATAÇ: “BİRAZ AĞIZ BURUN DÜZELTELİM”

İşte bu videoda yaşananlara ve kadınların kişisel haklarına gerici baskılar yapılmasına isyan eden güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, Twitter’da sert bir paylaşım yaptı.

Eminönü’nde çekilen görüntüleri paylaşan Tüzünataç, tacizcilere de gözdağı verdi. Güzel oyuncu, “Bu tür yaratıkları bekliyorum.

2 buçuk yıldır kickbox yapıyorum ve yazları genelde şort giyiyorum. Hadi bakalım, biraz ağız burun düzeltelim” yazdı

İŞTE EMİNÖNÜ’NDE ÇEKİLEN O VİDEO


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.