Beşiktaş JK...TARİHİ KAMPANYAYA  TARİHİ TANITIM FİLMİ

Beşiktaş JK...TARİHİ KAMPANYAYA TARİHİ TANITIM FİLMİ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, içinde bulunduğu maddi zorlukları taraftarın ve Beşiktaş’a gönül verenlerin desteği ile aşmak için harekete geçti.

Sloganı ‘Bırakmam Beşiktaşım Seni’ olan destek kampanyasının tanıtım filminde, kulübün tarihinde iz bırakan, Çanakkale Savaşı’nda şehit olan futbolculardan ilham alındı.

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK, öz değerlerine dönmek ve ekonomik bağımsızlığını kazanmak için dev bir bağış kampanyası başlattı.

Bu yıl 117. yaşını kutlayan Beşiktaş JK’nın 34. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam seni” sloganı ile duyurulan kampanyanın startını Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısı ile verdi.

“Bırakmam Seni” kampanyasının ilk bağışçısı olan ve “Bırakamam” yazıp 1903’e mesaj gönderen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’a gönül veren herkesi kulübe destek olmaya çağırdı ve: ‘Bu kampanyada 10 lira veren de, fazlasını veren de Beşiktaş tarihinde yerini alacak” dedi.

Tarihi kampanyaya tarihi tanıtım filmi

Beşiktaş’a gönül veren ajansların desteği ile hazırlanan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının iletişim faaliyetleri kapsamında çekilen kampanya çıkış filmi, Beşiktaş’ın ilk futbol takımından 8 sporcusunun Çanakkale Harbi’nde şehit olmasını konu ediyor.

Şehit olan sporculardan, futbola ve edebiyata düşkün olan Kaptan Şair Kazım’ın cebinden çıkan bir kağıtta maaşını Beşiktaş’a bağışladığına ilişkin bir not bulunur.

Spor yapmadığı zamanlarda şiir yazdığı için şair lakabıyla anılan Kaptan Kazım’ın, “Biz Onbir Arkadaşız, Lakin Arkamız Var” mısrası zamanla “Beşiktaş Marşı” olarak yıllarca taraftarın statlarda haykırdığı bir slogan oldu. 

Cem Yılmaz'dan Beşiktaş'ın kampanyasına destek

Beşiktaş'ın başlattığı bağış kampanyasına Cem Yılmaz da katıldı. Ünlü komedyen, sosyal medya hesabından yaptığı yardımın resmini paylaştı ve taraftarlara destek çağrısı yaptı.

377200-cem-yilmaz-dan-besiktas-in-kampanyasina-destek-5ee3e5f51fe45.jpg

Beşiktaş'ın başlattığı yardım kampanyasına Cem Yılmaz da destek verdi. Fenerbahçeliliğiyle bilinen komedyen, yaptığı yardımın resmini sosyal medya hesabından paylaştı.

Cem Yılmaz, yardım çağrısında bulunarak, "Sevgili Beşiktaşlılar ben bir Fenerbahçeli olarak vazifemi yaptım...

Beşiktaş candır. #bırakmam yazıp 1903 e SMS gönderelim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.