BEŞİKTAŞLI ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM ZEKİ MÜREN ŞARKILARI KONSERİ!

BEŞİKTAŞLI ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM ZEKİ MÜREN ŞARKILARI KONSERİ!

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Korosunun Zeki Müren şarkılarını seslendirileceği "İşte Benim Zeki Müren" Türk Sanat Müziği Konseri, Fatoş Koçarslan’ın sunumuyla MEF Okulları Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.

Kılıç Ali Paşa Ortaokulu Müzik Öğretmeni Şule Gülümser’in şefliğini yaptığı 'Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Korosu', toplam 42 öğretmenin ve Tanju Erol orkestrası eşiliğinde muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

zuhre_koro_konser_1.jpg

Tamamı Zeki Müren şarkılarından oluşan repertuar dinleyicileri kah duygulandırdı, kah oynattı.

İŞTE KONSERDEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ender Arpacı, evsahibi MEF Okulları Lise Müdürü Fikret Mulhan, Seyyal Taner, Şehir Tiyatroları sanatçıları Selçuk – Hülya Soğukçay,  www.magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ile birlikte seçkin bir davetli topluluğunun izlediği konserde, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Korosu, koro ve solo olarak toplam 22 Zeki Müren şarkıları seslendirildi.

zuhre_koro_konser_3.jpg

Akşamın sürprizi, dinleyici olarak salonda bulunan rock müziğin çılgın kızı Seyyal Taner’i  sunucu Fatoş Koçarslan’ın sahneye davet etmesiyle yaşandı.

zuhre_koro_konser_4.jpgzuhre_koro_konser_5.jpg

'Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Korosu' konserine gelen Seyyal Taner, dinleyicilerin yoğun alkışları eşliğinde, kendisiyle özdeşleşen ‘Kalbimi Affettim’ şarkısını sanat müziği enstürmanları eşliğinde seslendirdi.

zuhre_koro_konser_2.jpg

Konser bitiminde Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlü Dr. Ender Arpacı, yaptığı konuşmada, şef Şule Gülümser ve tüm koro üyelerini tebrik etti, sanatın ve sanatçının yaşatılmasının önemini vurgulayarak Seyyal Taner’e de böyle bir özel konser için söz verdi.

zuhre_koro_konser_6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.