Best Model of The World... 28. YILINDA DEĞİŞİK FORMAT!

Best Model of The World... 28. YILINDA DEĞİŞİK FORMAT!

Best Model of The World 28. yaşında çok değişik bir formatla dünya piyasasına sunum yaptı.

.Bu yıl yarışma Avrupa’ nın başkenti olan Brüksel’ de yapılacak. Yarışmanın bu yılki özel adı Best Model Cominity European (Avrupa Birliği’ne dahil ülkeler arasında) olacak. Organizasyon komitesinin başkanlığını 25 yıldır Best Model Benelux (Luxemburg-Belçika-Hollanda) temsilcisi Robert Bams yapacaktır.

Geçtiğimiz haftalarda Belçika’da yapılan ilk toplantıda Erkan Özerman özellikle Brüksel’e gidip çalışan ekiple tanışmıştır. Belçika’ da her yıl başarıyla yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleşen Best Model yarışmaları uluslararası bir yeni düzenlemeye rahatlıkla geçebilen tecrübesi, bilgisi, imkanı olan bir ekibin ön çalışmalarıyla hızlı bir şekilde devam etmektedir. Avrupa Birliğine dahil olmayan Norveç, İsviçre, Türkiye, Monte Carlo bu yarışmanın dışında kalıyor.

Başkan Robert Bams markanın dünyadaki sahibi ve 28 yıldır bu yarışmayı düzenleyen kişi Türk olduğuna göre çok özel ne yapabiliriz diye yönetime teklifte bulundu. Ayrıca Türkiye Avrupa Birliği’ne girmedi ama Best Model girmiştir. Bu sebepten kurucu başkanın haklarını koruması gerekir.

Bu ön çalışmalar sonunda jüri başkanı olarak görevini yapacak olan Erkan Özerman Türkiye’ nin bu yıl dereceye girecek Best Modellerini sunmak ve başarılı olmaları için bütün ağırlığını koyacaktır. 2014 Best Model of The World ünvanı taşıyan Caner Tanrıverdi, Angolalı manken  Emo Diogo ve Cansu Melis Karakuş taçlarını devretmek üzere Belçika’ya gidecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.