Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu... ÜRETEN KADINLARIN YANINDA...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu... ÜRETEN KADINLARIN YANINDA...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye kurslarından yararlanan kadınlarla buluştu. El nakışı, örgü ve telkari kursiyerleriyle sohbet eden İmamoğlu, el emeği ürünleri inceledi.

İMAMOĞLU, “KADIN EMEĞİNİN OLDUĞU YERDE İYİLİK OLUR”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye kurslarından yararlanan kadınlarla buluştu. El nakışı, örgü ve telkari kursiyerleriyle sohbet eden İmamoğlu, el emeği ürünleri inceledi, “Bu ülkenin, bu milletin sizin göz nurunuza ihtiyacı var. Kadın emeğinin olduğu yerde iyilik olur.” diye belirtti.

 Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bünyesinde bulunan birçok kursta eğitim alan kursiyerler, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla buluştu.

El nakışı, örgü ve telkari kursiyerleriyle sohbet eden İmamoğlu, el emeği, göz nuru ürünleri ilgiyle inceledi, kadınların taleplerini dinledi. “Huzurun başladığı yer faal olmaktır.” diyen Başkan İmamoğlu, “Kadın emeğinin olduğu yerde iyilik olur. Hayattaki hiçbir konudan uzak kalmayın. Bir anne iyi bir evlat yetiştirdiği zaman dünyayı değiştirir. Merkeze Zübeyde Ana ismini bu yüzden koyduk, burası sizlerin.” diye konuştu.

Amigurumi Oyuncaklar Çocuklara Hediye Edilecek

Örgü bölümünde Amigurumi tarzıyla üretilen örgü oyuncakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki miniklere hediye etmek için yaptıklarını belirten kadınlar, İmamoğlu’na gerçekleştirmek istedikleri daha birçok proje olduğundan söz etti. El emeği ürünler için daimi satış noktaları oluşturmak ve belirlenen günlerde çeşitli işlerin dönüşümlü olarak satışını sağlamak üzerine tasarrufları olacağını ileten İmamoğlu, “Elinize, emeğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.