BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi... HEMŞİRELERİNE DOYASIYA EĞLENCE!

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi... HEMŞİRELERİNE DOYASIYA EĞLENCE!

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelerine özel bir program düzenledi.

Hastanenin akademik kadrosu, yöneticileri ve çalışanları, hemşireler ve birbirinden farklı sanatçı ile 12 Mayıs Cuma akşamı kutlamalarına başladılar. Sağlık sektörünün neferleri, afetlerin kahramanı, gece gündüz demeden çalışan ve hastalarına kılavuzluk eden hemşireler birbirinden farklı sanatçıların sunduğu müzik ziyafetini coşkuyla dinlediler.

bhthemsire-2.jpg

Törende konuşan BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat, hemşirelerin sağlık hizmetinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, “Hemşirelerimiz, hastalarımızın iyileşmesinde ve yaşam kalitesinin artmasında büyük bir rol oynuyorlar.

Onların emekleri, fedakarlıkları ve özverileri takdire şayandır. Hemşireler Haftası’nı kutlarken, hemşirelerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Reşat Bahat konuşmasından sonra sahneyi Ferah Zeydan'a bırakarak herkese bol eğlenceler diledi. Ferah Zeydan, Sema Aydemir, Berna Tan, Zeynep Mansur, Nagihan Karadere, Seren Uzun sahnede birbirinden güzel parçaları ile yer alırken program katılımcıları arasında Gökay Kalaycıoğlu'da hemşireler ve sağlık çalışanları ile birlikte bu özel günde bolca eğlendi.

bhthemsire-1-001.jpg

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi hemşireleri ise kendilerine sunulan bu programdan sonra, “Hemşirelik mesleği zor ama bir o kadar da kutsal bir meslek. Bizler hastalarımızın sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz.

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nin bize verdiği destek ve değer bizim için çok önemli. Hemşireler Haftası’nı böyle güzel bir şekilde kutlamak bizi çok mutlu etti.” diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.