Bilge Nihan... NEBAHAT ÇEHRE'Lİ BİR "MUTLU SON" !..

Bilge Nihan... NEBAHAT ÇEHRE'Lİ BİR "MUTLU SON" !..

Yelkovan adlı ilk albümüyle başarılı bir çıkış yakalayan şarkıcı Bilge Nihan’ın ikinci video klibi Mutlu Son adlı şarkıya çekildi

Sanatçıya en büyük destek Türk sinemasının ünlü ismi Nebahat Çehre’den geldi. Bilge Nihan’ın klibinde bir yazar rolünde yer alan Nebahat Çehre; “Bilge Nihan çok sevdiğim ve çok başarılı olacağına inandığım bir şarkıcı. Onun klibinde rol almaktan mutluluk duydum” dedi.

    Bilge Nihan; ikinci klibin kendisi için özel bir önem taşıdığını vurguladı. Klipte Nebahat Çehre’nin rol alması fikrinin olgunlaşmasıyla çok heyecanlandığını anlatan Bilge Nihan; heyecanını şöyle dile getirdi:

Sevgili Nebahat Çehre aile dostumuz olmasının ötesinde hepimizin sevdiği ve saygı duyduğu tartışılmaz bir isim. Klip düşüncemizi desteklemesi ve bir saniye bile düşünmeden yanımda yer alması beni fazlasıyla mutlu etti. Mutlu Son şarkımız dinleyenler tarafından çok sevilmişti; şimdi de şarkımıza ilginç bir klip çektik. Müzikseverlerin Mutlu Son klibini de keyifle izleyeceklerine inanıyorum.”

     Mutlu Son klibinin yönetmenliğini Melih Bora üstlendi. Klipte Nebahat Çehre ve Bilge Nihan’a genç oyuncu Ulaş Sümer de eşlik etti. 

İŞTE MUTLU SON'UN NEBAHAT ÇEHRE'Lİ VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.