Billie Eilish... "CİNSELLİĞİN BÖYLE ÖĞRENİLDİĞİNİ SANIYORDUM"!..

Billie Eilish... "CİNSELLİĞİN BÖYLE ÖĞRENİLDİĞİNİ SANIYORDUM"!..

1 yaşındayken şiddet dolu cinsel içerikli filmlere maruz kaldığını açıklayan Billie Eilish, "Bunun neden kötü olduğunu o zaman anlamamıştım. Cinselliğin böyle öğrenildiğini sanıyordum" şeklinde konuştu.

Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, samimi açıklamalarda bulundu.

Hakkında bilinmeyenleri anlatan Eilish, 11 yaşındayken şiddet dolu cinsel içerikli filmlere maruz kaldığını ve bu yüzden kabuslar gördüğünü anlattı.

"BÖYLE ŞEYLERİ ÇEKİCİ BULMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Şarkıcı, bu cinsel içerikli filmlerin kendisini nasıl etkilediğini yıllar sonra anladığını da sözlerine ekledi.

Bu filmlerin cinsellik yaşamaya başladıktan sonra da kendisini olumsuz etkilediğini itiraf eden Billie Eilish, bir şeyden hoşlanmasa bile bunu dile getirmemesi ve "Hayır" dememesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Eilish, ardından, "Çünkü böyle şeyleri de çekici bulmam gerektiğini düşünüyordum." dedi.

"CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLER UTANÇ VERİCİ"

Genç şarkıcı, "Happier Than Ever" adlı albümünde yer alan "Male Fantasy" (Erkek Fantezisi) adlı şarkısıyla ilgili, "Artık cinsel içerikli filmlerin utanç verici olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"BÖYLE ÖĞRENİLDİĞİNİ SANIYORDUM"

Billie Eilish, cinsel içerikli filmlerin kadın bedeni ve cinsel deneyimi konusunda da eleştirel sözler sarf etti.

Şarkıcı, "Bunun neden kötü olduğunu o zaman anlamamıştım. Cinselliğin böyle öğrenildiğini sanıyordum." ifadelerini kullandı.

"BEYNİMİ MAHVETTİ"

Eilish, henüz 11 yaşındayken şiddet dolu cinsel içerikli filmlere maruz kalmanın beynini mahvettiğini de inandığını sözlerine ekledi.

Ünlü isim, "Cinsel içerikli filmlerin esas sorunu, cinsellik yaşarken neyin normal olduğuna dair fikirleri etkilemesi." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.