"Biomerhem".. AĞRI ÇEKENLERE DOĞADAN GELEN ÇÖZÜM...

"Biomerhem".. AĞRI ÇEKENLERE DOĞADAN GELEN ÇÖZÜM...

*Modern bilimin ve doğal bitkilerin birleşiminden gelen tedavi! Biomerhem masaj jeli?

Organik Sarayı ürünlerinin tümünde olduğu gibi Biomerhem'de de bitki suları ve %100 saf bitki yağları kullanılan Biomerhem, hazırlanırken yılların deneyimi göz önünde bulundurularak geçmişte ve günümüzde yer alan alternatif tedavi şekilleri incelenerek en uygun formül hayata geçirildi.

Masaj yapılan bölgeye uygulandığında 2 dakika içersinde etkisini gösteren Biomerhem, boyun tutulmasında, kas spazmlarında, eklem rahatsızlığında, göğüs adalelerindeki kasılma ve rahatsızlıklarında, sırttaki adale sertleşmelerinde, burkulmalarda kullanıldığında kısa sürede tedavi edici etkiye sahiptir. Biomerhem, ayrıca kas ezilmeleri, travmatik durumlar, kramplar, kulunçlarda romatizmal rahatsızlıklar, diz kireçlenmeleri ve menüsküs rahatsızlıkları gibi birçok tedavi gerektiren şikayetlere karşı etkin çözüm sunuyor.

Bitki ve yağ birlikteliğiyle %100 doğal içerik!

İçeriğindeki doğal etken maddelerde ise antieptik özelliğe sahip 6 çeşit bitki suyu vardır. Bunlar kekik, ardıç, Mersin, ada çayı, ipermint, nane ve okaliptus gibi doğal bitki karışımlarıdır. Ayrıca 13 çeşit bitki yağından oluşan doğal karışımlar bulunmaktadır. Bunlar ise; kafirun, sedir ağacı yağı, okaliptus yağı, pipermint, nane yağı, ardıç yağı, mazı yağı, biberiye yağı, alabalık yağı, defne çiçeği yağı, mersin yağı, pelesenk yağı, kantaron yağı, lavanta yağı ve mentöl gibi çeşitli içerikleri barındırıyor.

Kullanım kolaylığı ve Öneriler

Biomerhem masaj kremi problemli olan bölgeye dairesel hareketlerle masaj yapılarak deriye iyice nüfuz edecek şekilde uygulanır. Biomerhem, yanık ve yaralı bölgelerde kullanılmamaktadır. Biomerhem'in romatizma ve kireçlemeye bağlı rahatsızlıklarda düzenli olarak sabah-akşam uygulanması öneriliyor. Kronikleşmemiş problemlerde ise sabah ve akşam uygulamak yeterli oluyor.

Organik Sarayı'nın yeni ürünü olan Biomerhem, yorucu ve stresli geçen günün sonunda meydana gelen kasılma ve buna bağlı olarak ortaya çıkan rahatsızlıkların %100 doğal karışımıyla giderilmesini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.