Bir Aile Hikayesi...REYHAN'IN GERGİN GÜNÜ!

Bir Aile Hikayesi...REYHAN'IN GERGİN GÜNÜ!

Amerika’nın 1 numaralı drama serisi ‘’This Is Us’’ın uyarlaması olan ve merakla beklenen “Bir Aile Hikayesi” dizisi 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de 9. bölümüyle FOX TV'de...

Güneş Ailesi, aşure gününü her yıl olduğu gibi  Reyhan’ın anne ve babasını ziyaret ederek geçireceklerdir.  Reyhan bu günü ailesiyle geçirmek zorunda oldukları için son derece gergindir.

Ancak ıssız bir yolda araba bozulur ve kaza yaparlar. Bu kaza, aşure gününü Güneş ailesi için unutulmaz kılacak olayların başlangıcı olur.

Berk, Nil’le tekrar karşılaşmak için hastaneden check-up randevusu alır. Tam Nil’le konuştuğu sırada yanlarına Ufuk gelir.

Nil, Berk’i çocukluk arkadaşı olarak tanıtınca Ufuk son derece samimi davranır. Ne yapacağını bilemeyen Berk kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur.

Erdem'le arası Ceylan yüzünden iyice bozulan Beste zayıflama kampına gider. Bu Kamp, daha önce kaldıklarından son derece farklıdır.

Kampa adapte olmaya çalışırken orada çalışan biri Beste'den hoşlanır. Karşılık bulmak için elinden geleni yapacaktır. 

Mahur, Müjde’nin ona bebek sahibi olamayacaklarını söylemesiyle  sarsılır. Artık Şakir’e gerçeği söylemek zorundadırlar. Ancak ikisinin de buna cesareti yoktur. Devreye, Mahur ve Müjde’nin çaresizliğini fark eden Behiye girer. Diğer yandan Mahur geleneksel aşure günü hazırlıklarını yapmaktadır. Berk katılamayacağı için ilk kez Nedim’i de davet ederler. Fakat Berk son anda sürpriz yapıp gelir. Berk uzun zaman sonra ilk kez Nedimle aynı ortamda bulunmanın gerginliğini yaşar.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.