Bir Annenin Günahı...SETE İNDİ!

Bir Annenin Günahı...SETE İNDİ!

Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, kod adı “Bir Annenin Günahı” olan, FOX’un yeni dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra
Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi birbirinden çok sevilen isimlerin yer alacağı dizide, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramı ele alınacak.

Mehmet Aslantuğ dizi ile ilgili düşüncelerini “Hayat şöyle akar bazen... İki kadim dost koluna girer, ‘Hadi gidiyoruz’ der...

Sen de nereye diye sormazsın! Yazar Ahmet Yurdakul, yönetmen Yüksel Aksu benim için öyledir.” Diyerek dile getirdi.

Özge Özberk yeni rolü ile ilgili: “Suna’yla çok heyecanlı bir yolculuğa hazırlanıyorum şu günlerde.

Zincirin her bir halkası çok sağlam ve güven dolu. Uzun ve neşe dolu olsun yolumuz.” Dedi.

Mert Yazıcıoğlu ise “Hepimiz bu proje için çok heyecanlıyız. Verimli bir hazırlık yaptığımızı ve çok çalıştığımızı düşünüyorum.

İşin yaratım sürecinde masa başında çok mesai harcadık. Umarım izleyicilerimiz de izlerken bizim kadar keyif alırlar.” Şeklinde heyecanını belirtti.

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ile Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması çok yakında FOX’ta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.