`Bir Milyon Kimin`... DÖRDÜNCÜ FİNALİST BELLİ OLDU!

`Bir Milyon Kimin`... DÖRDÜNCÜ FİNALİST BELLİ OLDU!

Türk televizyon tarihinde, bir bilgi yarışmasında en büyük ödülün verileceği `Bir Milyon Kimin` de nefes kesen heyecan devam ediyor.

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen'den oluşan muhteşem jürisiyle, bu hafta da yarışmacıların Büyük Ödül 1 Milyon TL'yi kazanabilmek için kıyasıya rekabeti nefes kesiyor.

İlgiyle takip edilen programın bu Cuma Akşamı yayınlanan 4. bölümünde izleyiciler Kalp Cerrahı Uzman Doktor Hasan Ardal ile Kimyager Doktor Fevziye Uysal Gültaş'ın nefes kesen final yolculuğuna şahitlik etti.

Bölümün başından beri kızına bu bölümde Kazananlar Kulübü?ne geçmeyi yaşgünü hediyesi olarak vermek isteyen ve zorlu rakipleriyle hırslı bir mücadeleye giren Fevziye Hanım finale 2 yıldız kazanıp geçmeye hak kazandı.

Final düellosunda jüri üyeleri Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen tarafından önerilen rakipler arasından Kalp Cerrahı Hasan Bey'le karşı karşıya gelen Fevziye Hanım, finalde de çok başarılı bir etap çıkararak, Kazananlar Kulübüne adını yazdırdı.

10 KARDEŞLER

Anne ve babasıyla yaşadıkları köyde, 10 kardeşiyle çocukluğunu geçiren Fevziye Hanım, annesi tarlada çalışmaları için ne kadar ısrar etse de, biraz da babasının gizli desteğiyle üniversite mezunu olmuş.

Fevziye Hanım okumaya merakını 'Evi süpürürken kenarda bir gazete parçası bulsam, bir kenara saklar akşam gizli gizli okurdum' diye anlatıyor.

'Çınar'ım ve Defnem beni toprağa bağladı.' diye çocuklarını anlatırken, 'Bir Milyon Kimin yarışmasında Türkiye'nin en zeki 19 insanı arasında bulunmak bile benim için dünyanın en büyük mutluluğu, keşke babam da bu günü görebilseydi..' diyor.

KAZANDIĞI PARAYLA KİTAP OKUYACAK

41 yaşındaki Fevziye Hanım Bir Milyon TL'yi kazanırsa, ünlü yazar Ann Morgan'ın hayaline çok özenirmiş, bir ev tutup, her şeyden uzaklaşıp bir sene boyunca, hiç bir şey yapmadan sadece kitap okumak istiyor...

2014'ÜN İLK MİLYONERİ SHOW TV'DE!

Sevilen sunucu Pelin Çift'in sunumuyla, Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen'den oluşan Muhteşem jürisi ve Türkiye'nin en bilgili, en zeki yarışmacıları 'Bir Milyon Kimin'de yarışacak.

31 Aralık Gecesi, aralarından bir kişi Türk Televizyon tarihinde bir bilgi yarışmasında verilecek olan En Büyük Ödül 1.000.000.TL'yi mutlaka kazanacak.

Sunuculuğunu Pelin Çift'in yaptığı, Türk Televizyon tarihinin en büyük ödüllü yarışması 'Bir Milyon Kimin' yeni bölümüyle Cuma akşamları saat 23.15'te Show TV'de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.