BIR ÖĞLEN YEMEĞİ SÜRESİNDE YÜZ KALDIRMA!.

BIR ÖĞLEN YEMEĞİ SÜRESİNDE YÜZ KALDIRMA!.

Amerikan Plastik Cerrahi Derneği 2010 senesinin sonuçlarını açıkladı: Plastik Cerrahi talebinde 2009 yılından bu yana %5'lik bir artış görüldü.

Plastik Cerrahide ilk beş arasında giren ameliyatlar şu şekilde sıralanabilir:

1- Meme büyütme operasyonu her sene olduğu gibi sırasını bu sene de kaptırmıyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 300.000 kadın bu operasyonu yaptırmış ve kadınların yaklaşık %60'ı jel implantasyon tekniğini tercih etmiş.

2- Yüz germe ve kaldırma işlemleri %9 arttı. Bu artışa invazif olmayan ve öğlen yemeği arası gibi kısıtlı zamanda yaptırılan kısa süreli yüz kaldırma işlemleri de dahil. Aldığımız duyumlara göre bu tarz uygulamalar Türkiye'de de bir klinik tarafından yakın zamanda başlatılacakmış. Etkisi iki güne kadar sürebilen bu yüz kaldırma işlemi tek uygulamada dahi gözlen görülebilir gençleşme ve canlanma sonuçları elde edilmesini sağlıyor. Bu yenilik adından çokça bahsettirecek gibi görünmekte.

3- Botoks ve dolgular gün geçtikçe artmaya başlıyor. Alınan başarılı sonuçlar sayesinde kaş ve göz kapağın kaldırılması için yapılan girişimler azalırken, botoks uygulaması ile yapılan işlemler artmakta.

4- Vücut şekillendirme işlemlerine erkekler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Jinekomasti denilen göğüs küçültme operasyonları erkekler arasında ilk sırada yer alıyor.

5- Kendi yağı ile dolgu yapma işlemi uzunca zamandan beri olan bir uygulama; ancak vücudu tanıdıkça, insanı kendi yağı ile yeniden şekillendirmenin gücü ortaya çıkmaya başladı. Yüzünü, göğüsünü ya da kalçasını kendi yağı ile yeniden şekillendirmek isteyenlerin sayısında %14 artış gözüküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.