Bir Umut Yeter... ERKEN FİNAL!

Bir Umut Yeter... ERKEN FİNAL!

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı "Bir Umut Yeter" 6. ve final bölümüyle 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

Yılmaz, gözünün önünde Derya’nın çektiği sıkıntılara daha fazla şahitlik yapamayacağını anlayıp, hayatının en zor kararını verir ve çiftliğe giderek Derya’ya Umut’un onun oğlu olduğu gerçeğini açıklar.

Umut’un yıllar önce kaybettiği oğlu olduğunu öğrenen Derya, kendini oğluna sevdirmek için elinden geleni yapsa da kaybedilen yıllar anne ve oğul arasında çok büyük bir uçurum açmıştır. 

Kenan Akar sırf Derya ile ters düşmemek için Umut’u kabullenmiş gibi görünürken bir yandan da Serap’ın işbirliği ve Taner’ in yardımı ile DNA testi için kolları sıvar.

Başta Elif olmak üzere bütün aile Yılmaz’ın yaptığı bu harekete tepki verip, ona cephe alsa da Yılmaz ısrarla eninde sonunda bunun olması gerektiğini çevresindekilere anlatmaya çalışırken, Umut ise yeni evine ve ailesine bir türlü alışamamanın sıkıntısı içinde, Derya’ ya çok kötü davranmakta ve anne bildiği Elif’i özlemektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.