Bir Zamanlar Çukurova...ÇUKUROVA’DA YER YERİNDEN OYNUYOR!

Bir Zamanlar Çukurova...ÇUKUROVA’DA YER YERİNDEN OYNUYOR!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” 9. bölümüyle 8 Kasım Perşembe akşamı 20:00’da ATV’de.

9.Bölüm Özeti:

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor.

‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak.

Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi?

Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak.

 Ebru Aytemur “Bir Zamanlar Çukurova” Dizisine Dahil Oldu

ebruaytemur_cukurova.jpg

“Bir Zamanlar Çukurova” Dizisine Taze Kan

Daha önce Kanıt, Babamın Günahları,Beyaz Yalan ve Kırıntılar Tv filminde oynayan başarılı oyuncu Ebru Aytemur “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine konuk oyuncu oldu.

Başrollerinde Valide perçin,Uğur Güneş,Murat Ünalmış gbi isimlerin rol aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde güzel oyuncu Nihan karakterine hayat verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.