Bir Zamanlar Çukurova...DEMİR YAMAN  TUTUKLANIYOR!

Bir Zamanlar Çukurova...DEMİR YAMAN TUTUKLANIYOR!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” 20. bölümüyle 14 Şubat Perşembe akşamı 20:00’da ATV’de.

Çukurova’da tüm oyunlar ortaya mı çıkıyor? Fekeli ve Demir’in Yamanlar konağındaki karşılaşması tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek olayları başlatıyor!

Jandarma, Demir’i tutuklamaya gelince, tüm sorular tekrar ortaya çıkıyor! Hünkar, ilk kez oğluna şüphe ile bakmaya başlıyor.

Gaffur, Demir ile yaptığı işbirliğini Hünkar’a itiraf edebilecek mi? Hünkar, oğlunun karıştığı diğer olayları öğrenecek mi?

Fekeli’nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkar, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza’nın peşine düşecektir!

Zülayha tam da vazgeçtim derken, içini dağlayan kıskançlık ateşi ile yine karışır! Dertleşmek için Sabahttin’e gider! Evde oğlu hastadır ve bu bir dizi karışıklığa daha yol açar!

Yılmaz ve Şermin arasındaki alışveriş nelere mal olacak? Züleyha, bir kez daha kaçmayı mi deneyecek?

Hünkar ve Fekeli 20 yıllık hesaplarını ortaya dökebilecek mi? Demir masum mu yoksa tutuklanacak mı? Çukurova’da  deyim yerindeyse kuşaklardır hüküm süren Yamanlar’ın sonu mu geliyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.