Bir Zamanlar Çukurova... EKRANA VEDA EDİYOR!

Bir Zamanlar Çukurova... EKRANA VEDA EDİYOR!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 16 Haziran Perşembe akşamı 141. ve final bölümüyle ekrana gelecek.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın final bölümünde, Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır.

Hakan’ın katilinin Halep’te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret’in de desteği ile Abdülkadir ve Betül’ü yakalayıp adalete teslim eder.

Betül, Hakan Gümüşoğlu’nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır.

Çukurova’ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep’in düğünü için tüm imkanlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir’in intikamını almak isteyen Vahap’ın üzerine bağlı bombalarla konağı basar.

ATV YÖNETİMİNDEN ‘BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’

SETİNE VEDA ZİYARETİ

16 Haziran Perşembe günü 141. bölümde final yapmaya hazırlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dört sezon boyunca çekimlerin yapıldığı Adana’ya veda ederken, ATV yönetimi de sete bir ziyaret gerçekleştirdi.

ATV Genel Müdürü Ali Türkarslan, ATV Genel Müdür Yardımcısı Dilaver Kıvrak, ATV Genel Müdür Yardımcısı Oskay Alptürk, ATV Drama Müdürü Gürhan Özçiftçi, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ setine yaptığı ziyarette dizinin yapımcıları Timur Savcı, Burak Sağyaşar’ın yanı sıra ekip ve oyuncularla da bir araya geldi.

birzamanlarcukurova-set.jpg

ATV yöneticileri, dizinin büyük başarısının bir nişanesi olarak yapımcılar Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmen Murat Saraçoğlu, senarist Yıldız Tunç ve tüm ekibe özel hazırlanan bir plaket takdim etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.