Bir Zamanlar Çukurova...“GAFFUR”A HERKES ÇOK KIZACAK!

Bir Zamanlar Çukurova...“GAFFUR”A HERKES ÇOK KIZACAK!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” 3. bölümüyle 27 Eylül Perşembe akşamı 20:00’da ATV’de.

3.Bölüm özeti;

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor!

Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten.

Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi!

Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi?

Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da ATV’de!

Bület Polat, uzun bir aradan sonra döndüğü televizyon ekranında, bu kez en sevilmeyen karakter!

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde Bülent Polat, “Gaffur Taşkın” rolüyle ekrana geliyor.

 “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi, gücün hüküm sürdüğü bir aile çiftliğinin ve o çiftliğe yolu düşen iki aşığın hikayesi!

“Gaffur” da, o çiftliğin iş bitirici kahyası! Yaman ailesinin çiftliğinde babasından miras kalan işine devam eden “Gaffur”a, babasının sadece işi miras kalmış!

Yaman ailesinin kendisine güvenmesini sağlayan “babasının vicdanı”ndan onda eser yok!

Dizinin tehlikeli ve tekinsiz karakteri Bülent Polat, yeni sezonun en iddialı dizisi “Bir Zamanlar Çukurova”da seyirciyi bir hayli kızdırıyor!

“Bir Zamanlar Çukurova” her Perşembe ATV’de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.