Bir Zamanlar Çukurova...ZÜLEYHA AŞKI İLE ANNELİK ARASINDA!

Bir Zamanlar Çukurova...ZÜLEYHA AŞKI İLE ANNELİK ARASINDA!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” 38. bölümüyle 3 Ekim Perşembe akşamı 20:00’da ATV’de.

38.Bölüm Özeti:

Yılmaz ve Züleyha buluştu ama demir yakaladı!

Evlendiği sabah öğrendikleri ile alt üst olan Yılmaz, özür dilemek için Züleyha’yla buluşmuştu. İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk yine bir korkulu an ile sona erdi.

Cezaevinden firar eder Demir, aşıkları buluyor! Yılmaz ve Züleyha birbirlerine söyleyecekleri hiçbir şeyi söyleyemeden yine ayrılmak zorunda kalıyor.

Yılmaz ve Demir aşk için neleri göze alacak?

Ancak, elbette ne Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçmeye niyeti var ne de Demir’in!

Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha’yı kaçırmayı göze alacak kadar deliriyor! Demir ise Züleyha’yı alıp adeta çölleri aşarak, yurtdışına kaçmayı planlıyor!

Züleyha’nın aşık kalbi ile anne kalbi paramparça!

Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalıyor!

Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlı Demir’in çocuğunu da karnında taşıyor!

Fekeli ve hünkar yeni bir yol ayrımında

Oğlunu hapisten kurtarmakla ailesini birarada tutmak arasında ne yapacağını bilemeyen Hünkar, yine Fekeli’den yardım istiyor.

Fekeli ise, Yılmaz’a doğru yolu göstermeye çalışıyor. Ancak bu arada, hayatının henüz nasıl etkileneceğini bilmese de Müjgan’ın babası ile görüşmeye gittiğinde, halası Behice ile tesadüfen tanışıyor.

MOON LIFE ÖDÜLLERİ’NE ‘BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’ DAMGASI

Bu yıl 7’nci kez düzenlenen Moon Life Ödülleri, Kıbrıs Girne Merit Royal Hotel’de medya, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dört ödül birden aldığı geceye damgasını vurdu.

birzamanlarcukurova_moonlife.jpg

İkinci sezonuna fırtına gibi giren ve sürpriz gelişmelerle izleyicilerini şaşırtan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, Kerem Alışık’a en iyi erkek oyuncu, Hilal Altınbilek’e en iyi kadın oyuncu, Bülent Polat’a en iyi yardımcı erkek oyuncu ve Tims&B’ye de en iyi dönem dizisi ödüllerini kazandırarak büyük sükse yaptı.

Dizinin ödülünü Tims&B Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat alırken, törene katılan Kerem Alışık ödülünü Oya Başar’ın elinden teslim aldı.

Geceye katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar da ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibini tebrik edenler arasındaydı.

Gecede ayrıca ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ekrana geldiği ATV de en iyi TV kanalı ödülünü kazandı.

Yeni sezonunda heyecana kaldığı yerden devam eden ve perşembe akşamları milyonları ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’, yenilenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleri ile her perşembe ATV ekranında!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.