Biraderler Cabaret...İSTANBUL'DA FARKLI BİR KABARE!..

Biraderler Cabaret...İSTANBUL'DA FARKLI BİR KABARE!..

Biraderler Yapım’ın kurucusu, oyuncu, yapımcı ve yönetmen Arda Aydın’ın yazıp yönettiği Biraderler Cabaret, temposu yüksek yapısı ve unutulmaz şarkıların ‘cover’larıyla izleyicisini eğlendirmeye devam ediyor.

Tiyatro oyunu? Çok severiz. Müzikal? Bayılırız. Konser? Asla kaçırmayız. Gece bir kulübe gidip eğlenmek? Neden olmasın.

Peki bunların hepsini bir yerde toplasak ve sunsak? Şahane olur. O zaman buna kabare diyebiliriz. Kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getirmek üzere sahnedeki yerimizi aldık ve seyircilerimizi bekliyoruz.

Biraderler Yapım’ın kurucusu, oyuncu, yapımcı ve yönetmen ve duayen oyuncu Sezai Aydın'ın da oğlu olan Arda Aydın’ın yazıp yönettiği Biraderler Cabaret, temposu yüksek yapısı ve unutulmaz şarkıların ‘cover’larıyla izleyicisini eğlendirmeye devam ediyor.

Kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getiren Biraderler Cabaret, İstanbul eğlence hayatına da yepyeni bir soluk getiriyor.

İzleyiciyi sahnenin ve hikayenin merkezine alan kabarenin temposu bir an olsun düşmüyor.

Sahnede takım elbise içindeki oyuncular gerçekleştirmek istedikleri bir müzikal için oyuncu ve müzisyen seçmeleri yapıyor.

Sahneye kimi çıkaracaklarını bilmiyoruz. Belki de aradıkları müzisyen veya oyuncu sizsiniz. İzleyici olarak gittiğiniz kabarenin bir anda bir parçası olabilirsiniz. 

21 ŞARKI SESLENDİRİYORLAR 

Kabarenin temel hikayesi bu. Ancak sahnede birtakım olaylar doğaçlama şeklinde gelişiyor. Bir anda sahneye sürpriz bir konuk çıkıveriyor.

Doğaçlamalarla zenginleşen Biraderler Cabaret’de Arda Aydın’a Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz eşlik ediyor.

Üç oyuncu da iki buçuk saatlik bu gösteri boyunca Pink Floyd’dan Beatles’a Michael Jackson’dan Daft Punk’a, 90’lı yılların unutulmaz Türkçe hitlerinden hafızalara kazınan film müziklerine kadar toplamda 21 şarkıyı yepyeni verisyonlarıyla seslendiriyorlar.

Bu şarkıların düzenlemeleri ise başarılı müzisyen Orçun Tekelioğlu yapıyor.

İzleyenlerin büyük keyif alarak ayrıldıkları Biraderler Cabaret, 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da 42 Maslak ininal Espor Arena’da sahnelenecek. 

“Biraderler Cabaret, bünyesindeki tüm sanatçıların kendi yetenek ve bererilerinden meydana gelmiş, gelenekleri de içinde barındıran, geleceğe bir söz bırakmaya çalışan, kültürü değiştirmek üzere hareket almış bir müzikli oyun, oyunlu müzik.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.