Bircan Bali... ESKİ SEVGİLİDEN AĞIR SUÇLAMALAR; 'BENİ ALDATTI'

Bircan Bali... ESKİ SEVGİLİDEN AĞIR SUÇLAMALAR; 'BENİ ALDATTI'

Bircan Bali ile öpüşme fotoğrafları ortaya çıkan Özkan Şen, çok ses getirecek bir iddiada bulundu. Özkan'ın iddiasına göre, Bircan Bali onu aldattı.

Aynı zamanda İsmail YK’nın kuzeni olan Özkan Şen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Almanya’da ikametini sürdüren Şen ocak ayında çıkartacağı yeni şarkısının görüşmeleri için İstanbul’da olduğunu belirtti.

YAPAN KİŞİ BELLİ !

HESABIMLA BİRLİKTE HAYALLERİMİDE ÇALDILAR !

Geçtiğimiz günlerde sunucu Bircan Bali ile öpüşme fotoğraflarının gündeme gelmesi ile alakalı soruları yanıtlayan Jade“ o görüntüler maalesef  benim telefon hesabımın çalınması ile ortaya çıkmıştır. Hesabımı çalan kişide belli zaten ben isim vermek istemiyorum.

Hesabım çalındığında biz Bircan ile sevgili değildik ayrılmıştık. Böyle bir konuyla gündeme hiç gelmek istemezdim çünkü benim geleceğe dair hayallerim vardı .

Siyasete girme planlarım vardı fakat görüntüler çıktıktan sonra aday olmak istediğim partiden yetkililer aradı ve böyle bir konu ile ilgili gündeme geldiğim için adaylığımın doğru olamayacağını söylediler tabiki haklılarda ama bunun faturası hem manevi hemde maddi olarak bana ağır oldu hesabımla beraber hayallerimde çalındı diyebiliriz. İsmini vermek istemiyorum ama dediğim gibi yapan kişinin kim olduğu  belli .    

BİRCAN BENİ ALDATTI  !

KENDİSİ İKİ YÜZLÜ BİR OYUNCUYMUŞ !

Fotoğrafların çekildiği zaman Bircan Bali’nin evli olduğu söylentilerine açıklık getiren Mr Jade “öncelikle şunu belirteyim Bircan’la tanıştığımızda evliydi kendisi boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk 2. Ayında beraber benim Etiler deki  eve taşındık.

Ben çok aşıktım kendisine sevmiştim ve çok kolladım. Hala seviyormusun dersen,  insan birgünde sevgisini atamıyor ama bana yaptığı bazı şeyler o sevgimi bastırdı.

Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış hayatında insanlar iki yüzlü olabiliyorlar maalesef benim iç güdülerim çok kuvvetlidir.

Bunu ortaya çıkardım ve ilişkiyi bitirme kararı aldım. Kendisi inkar etti ama sonradan ortaya çıktı çok iyi bir oyuncuymuş kendisi. Kimse göründüğü gibi değilmiş “dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.