Bircan Bali...TEKTAŞ'INI TAKTI, İKİNCİ EVLİLİĞE HAZIRLANIYOR!

Bircan Bali...TEKTAŞ'INI TAKTI, İKİNCİ EVLİLİĞE HAZIRLANIYOR!

Son olarak şarkıcı Mr. Jade ile aşk yaşayan Bircan Bali, bir süredir birlikte olduğu avukat Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldı. Bali, Instagram hesabından tektaşının fotoğrafını paylaşarak mutluluğunu duyurdu.

Şenol İpek'le bir evlilik yaşayan, daha sonra şarkıcı Mr. Jade ile olan sansasyonel ilişkisiyle gündemi alt üst eden ünlü sunucu Bircan Bali, yeni aşkı Ömer Gezen ile evlilik kararı aldı. Bali evlilik teklifi aldığı anları sosyal medyadan paylaştı.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Beyaz TV ekranlarında sunuculuk yapan Bircan Bali, bir süredir avukat Ömer Gezen ile aşk yaşıyordu. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift evlilik kararı aldı. Bircan Bali, sevgilisi Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

bircanbali_tektas.jpg

TEBRİK YORUMLARI YAĞDI

Tektaş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Bali, paylaşımına, "Kabul" notunu düştü. Çift, takipçilerinden tebrik yorumları aldı.

"BENİMLE BİRLİKTEYKEN BAŞKASI DAHA VARMIŞ"

Bircan Bali, geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Mr.Jade ile bir aşk yaşamış ancak ikilinin mutlulukları kısa sürmüştü. Hatta Mr. Jade, Bircan Bali ile ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada Bali'nin kendisini aldattığından bahsederek şunları söylemişti: "Öncelikle şunu belirteyim Bircan'la tanıştığımızda evliydi kendisi boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk. 2. ayında benim Etiler'deki evime taşındık. Ben çok aşıktım kendisine, sevmiştim ve çok kolladım. Hala seviyor musun dersen, insan bir günde sevgisini atamıyor ama bana yaptığı bazı şeyler o sevgimi bastırdı. Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış hayatında insanlar iki yüzlü olabiliyorlar maalesef benim iç güdülerim çok kuvvetlidir. Bunu ortaya çıkardım ve ilişkiyi bitirme kararı aldım. Kendisi inkar etti ama sonradan ortaya çıktı çok iyi bir oyuncuymuş kendisi. Kimse göründüğü gibi değilmiş"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.