Birce Akalay... MEHMET TURGUT'UN SIRLARINI ORTAYA ÇIKARDI...

Birce Akalay... MEHMET TURGUT'UN SIRLARINI ORTAYA ÇIKARDI...

Birce Akalay’ın konuk olduğu “Haberim Yokmuş Gibi Çek"in yeni bölümünde, portfolyo çekimlerinin nasıl gerçekleştiğinin sırları ortaya çıktı!

 

Mehmet Turgut ile “Haberim Yokmuş Gibi Çek”in yeni bölümü, sosyal medya üzerinden yayın yapan Allianz Motto Müzik kanalında 10 Şubat Cuma günü yayına giriyor. Birce Akalay’ın konuk olduğu yeni bölümünde portfolyo çekimlerinin nasıl gerçekleştiğinin sırları ortaya çıktı! Birce Akalay’ın hem öğrencilik günlerine geri döndüğü hem de modellik yaptığı anlarda Turgut'un stüdyosunda bir birinden güzel kareler yakalandı.

İnternet üzerinden yayınlanan “Haberim Yokmuş Gibi Çek”; dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Mehmet Turgut’un konuklarının fotoğraf çektiği programın bu bölümüne konuk olan güzel oyuncu Birce Akalay, Turgut’tan portfolyo çekmenin inceliklerini öğrenmek için kolları sıvadı. Mehmet Turgut ile Birce Akalay bol bol fotoğraf çekerken bir yandan da portfolyo çekimlerindeki sadeliğin önemine değinip, farklı ışıklar ile bir portrenin insan yüzündeki etkilerini konuştular.

Mehmet Turgut ile “Haberim Yokmuş Gibi Çek”, Birce Akalay’ın konuk olduğu yeni bölümüyle; 10 Şubat 2017, Cuma günü Allianz Mottto Müzik kanalında yayına giriyor. 

“HABERİM YOKMUŞ GİBİ ÇEK” HAKKINDA

Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un “Haberim Yokmuş Gibi Çek”  isimli sohbet, fotoğraf ve eğlence programı Youtube üzerinde yayın yapan Allianz Mottto Müzik kanalında yayınlamaya devam ediyor. Fotoğraf çekme sırasının artık Mehmet Turgut’ta değil, onun daha önce fotoğrafladığı sanatçılarda olduğu programda Turgut, konuklarına fotoğraf çekmeyi öğretirken, izleyenler de fotoğraf sanatıyla ilgili değerli bilgiler edinebiliyorlar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.