Birgül Ulusoy... DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Birgül Ulusoy... DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'de Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ardından bir veda daha yaşanıyor.

. Dizinin sevilen karakterlerinden "Sakine" rolüne hayat veren Birgül Ulusoy da kendi isteğiyle  ayrılma kararı aldı.  Başarılı oyuncu, bu sezon 60. bölümden sonra diziye veda ediyor, Ulusoy yeni sezonda O Hayat Benim'de olmayacak.

Birgül Ulusoy'un açıklaması;

"Tüm etik kurallara sadık kalarak 60. bölümü yapımcı firmaya teslim edip; ruhen ve bedenen yıprandığım, O Hayat Benim projesinden ayrılıyorum, dolayısıyla da bana en büyük gücü veren Sakine karakteri ile vedalaşıyorum.

Kalp kırmadan; daha fazla kalbim kırılmadan, ah edecek kadar içim dolmadan, o son damla bardağı taşırmadan, tüm iyi duyguları muhafaza edip, Sakine karakterinin kostümünü askıya asıp, makyajımı 60. bölümde siliyorum. Bana sokakta çok güzel iltifatlar getiren Sakine karakterine Birgül Ulusoy olarak veda etmek kolay değil elbet.

Ama ruhen ve fikren çok yorulduğum bu projede, Sakine'yi o muhteşem seyircimizin hafızasına emanet edip, dinlenmeye çekiliyorum. Çekilirken de başımı yastığa huzurlu koyuyorum. Gıybet yapanı, kötülüğün yanında saf tutanı, eksik gedik arayanı, egosuna kendini kurban edeni, gözümü oyup elime vereni de affediyor; bağrıma basıyorum. Ne demişti bir bölümde Sakine, -her insan kınadığını yaşamadaman ölmezmiş bu dünyada. Haydin anam bacım selametlen."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.