Birol Güven...‘EV YAPIMI’ DİZİ!

Birol Güven...‘EV YAPIMI’ DİZİ!

Yapımcı ve senarist Birol Güven bir ilke imza atıyor. Birol Güven’in dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi yakında TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin adını ise seyirciler belirleyecek.

Tüm dünyada etkisini gösteren, ülkemizde de maalesef hızla yayılan covid-19 virüsü nedeniyle birçok iş yeri gibi Seksenler seti de kapatılınca, yapımcı Birol Güven Seksenler oyuncularını evlerinden çıkarmadan dizi yapmanın formülünü buldu.

Birol Güven’in TRT 1 ekranları için hazırladığı yeni dizisinde, Seksenler oyuncuları kendi gerçek kimlikleriyle, kendi evlerinde yaşadıklarını, kendi kameralarıyla çekecek.

Birol Güven’in önderliğindeki bu ekip böylece bir ilke imza atacak.

Senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı dizi, oyuncularını evden çıkarıp dizi çekmeye ikna etmeye çalışan bir yapımcıyı ve onun etrafındaki oyuncu dostlarının aile yaşamlarını konu ediniyor.

Korona virüsü salgınının sıradan insanların yanı sıra ünlü insanların hayatlarını nasıl etkilediği , bu dizi aracılığıyla gözler önüne serilecek.

Ayrıca ülkece geçtiğimiz bu sıkıntılı günlere farklı bir perspektiften bakarak, evde geçen günlerimizi mizahi bir yolla anlatarak izleyiciye keyifli bir zaman dilimi yaşatılacak.

Güven diziyle ilgili ‘Evde kalmayı tercih eden insanları eğlendirmek ve morallerini yüksek tutmak istiyoruz’ diyor.

Dizinin kadrosunda Birol Güven, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı-Nihan Yapıcı, Hacı Ali Konuk, Fatuk Sofuoğlu, Erdem Baş-Selvet Baş, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Etem Caner Karaüç, Deniz Gök, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş Zeki, Yılmaz, Bektaş Erdoğan gibi ünlü isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.