''Bizim Çocuklar Ve Barışcan''... 16 YILDIR DEVAM EDEN REKORA KOŞAN BİR PROGRAM !..

''Bizim Çocuklar Ve Barışcan''... 16 YILDIR DEVAM EDEN REKORA KOŞAN BİR PROGRAM !..

''Bizim Çocuklar Ve Barışcan'' programı 16 yıldır devam ederek rekora gidiyor.

Bizim Çocuklar Ve Barışcan programı 1997 yılından beridir Diyarbakır SÖZ TV  de Cumartesi saat 10:30 da canlı pazar günleri ise aynı saatlerde tekrarı yayınlanmaktadır ..2011 yılından beridir Dijital yayın yapan UZAY TV ile ortak yayınla daha geniş kitlelere ulaşmış ama daha geniş kitlelere ulaşmak istiyor. 
Bizim Çocuklar ; Her hafta farklı bir çocuk grubunun katıldığı programda ; şarkı söyleme ve şiir okuma yetenekleri, folklor-dans-ana sınıfı-skeç-ve tiyatro gösterileri,izcilik ve spor faaliyetleri,belirli günler ve haftalar kutlamaları,resim ve el işi faaliyetleri gibi bölümleri olan eğlendirirken eğiten bir çocuk programı  

Resim
 

PROGRAMIN SUNUCU VE YAPIMCISI BARIŞCAN BİR EĞİTMEN VE MÜZİSYEN
Programın sunucusu ve yapımcısı Barışcan 90'lı yılların bir pop müzik sanatçısı ve şu anda Diyarbakır'da yaşıyor ve eğitmenlik yapıyor..Eğitmen ve müzisyen olması bu programı sunma ve yapmasında en büyük etmen... 

Resim
 

DİLE KOLAY ; 50 BİN ÇOCUK
''Bizim Çocuklar Ve Barışcan'' programı 16 yıldır devam ederek rekora gidiyor..Her hafta 80-100 çocukla yaptığı programlara katılan çocuk sayısı ortalama 50.000 civarında Diyarbakırda , bir müzisyen ve eğitmen olan Barışcan tam 16 yıldır her hafta eğlenceler ve animasyon Showları hazırlayıp çocukları eğlendiriyor..

Bu animasyonlar o kadar sevilmiş ki daha fazla çocuğa ulaşmak için bazı haftalar yerel bir kanalda canlı yayınla tüm Diyarbakırlı çocuklara sesleniyor. Programın ilk yıllarında konuk olan öğrenciler şimdilerin birer abla ve ağabey , hatta bazıları evlenmiş, iş güç sahibi olmuşlar

Resim
 

BARIŞCAN BU PROGRAMI ÇOCUKLARLA BERABER SUNUYOR
Har hafta farklı bir okulun yada çocuk grubunun katıldığı programı BARIŞCAN ve ÇOCUKLAR birlikte hazırlıyor ve sunuyorlar..
Program ile ilgili yazıları Barışcan hazırlıyor ve program öncesi çocuklara dağıtıyor. Çocuklar büyük bir heyecanla bu yazılara hazırlanıyor ve program günü konuları hep birlikte sunuyorlar.. 

Resim
 

DİYARBAKIRDA YAŞAYAN ÇOCUKLARIN YOLU BU PROGRAMDAN GEÇİYOR
Programda öğrencilerin sosyal ve eğitsel faaliyetleri sergileniyor.Bu şehirde yaşayan hemen hemen tüm çocuklar bu programa katılıyorlar ve yeteneklerini sergiliyorlar.Şarkılar, şiirler , atasözleri,deyimler,fıkra anlatımları,belirli gün ve hafta kutlamaları,ulusal ve dini bayram şölenleri,dans ve ront gösterileri ve daha neler neler.. 

Resim
 

BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN EĞLENDİRİRKEN EĞİTİYOR
BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR,ŞİİRLER, ŞARKILAR,DEYİMLER, ATASÖZLERİ,BİLMECELER, BULMACALAR,EĞLENCELİ YARIŞMALAR,RESİM VE EL İŞLERİ,HABERLER,SPORTİF ETKİNLİKLER,İZCİLİK ÇALIŞMALARI,FOLKLÖR GÖSTERİLERİ,BAYRAM KUTLAMALARI,DOĞUM GÜNLERİ,PROJE SUNUMLARI,PERFORMANS SUNUMLARI,ÇEŞİTLİ SOHBETLER,BİLGİ YARIŞMALARI,YETENEKLER GEÇİDİ,DANS VE RONT GÖSTERİLERİ,YÖRESEL OYUNLAR,ÇOCUK OYUNLARI,SKEÇLER,TANITIMLAR gibi konulara yer veren program çocukları eğlendirirken eğitme amacı taşıyor.. 

Resim
 

BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN'DAN İNSANLIK YARARINA MESAJLAR:
Bizim Çocuklar Ve Barışcan programı insanlık yararına mesajlar vererek izleyicileri bilgilendiriyor. Barışcan, atılan pillerin yok olmaması , toprakla kaynaşması ve sulara karışmasıyla ortaya çıkan sağlık problemlerini hemen hemen her hafta izleyicilere anlatıyor ve atık pilleri PİL TOPLAMA KUTULARI'nda diğer çöplerden ayrı toplanarak ilgili yerlere gönderilmesi gerektiğini hatırlatıyor.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.