BJK kadın futbol takımı... ERKEKLERİ DİZE GETİRDİ!

BJK kadın futbol takımı... ERKEKLERİ DİZE GETİRDİ!

Avon’un ana sponsor olduğu Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, ünlü erkeklere karşı sahada mücadele etti.

Bu sürpriz karşılaşma öncesinde Futbol Sadece Erkek Oyunu Değildir pankartıyla sahaya çıkan Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, erkek ünlülere karşı sahadan 5-1 galibiyetle ayrıldı.

Anıl İlter, Tuan Tunalı, Atakan Işıktutan, Mert Altınışık, Yunus Günce, Tolga Güleç, Ruhi Sarı, Ümit Kantarcılar, Murat Tavlı ve Abdullah Bulut gibi ünlü isimlerden oluşan erkek takımı; Beşiktaş JK Kadın Futbol takımına olan desteklerini bu özel maçla gösterdiler.

Avon, Beşiktaş JK Kadın Futbol takımının ana sponsoru olarak bu yıl da desteğini sürdürüyor. Kadın futboluna gösterilen ilgiyi artırmak ve kadın futbolcuların yeteneklerini tüm dünyaya göstermek için sürpriz bir maç organize eden Avon, Türkiye’de kadın futboluna verdiği desteği pekiştirmek üzere kadınlara ne yaparlarsa yakışacağından yola çıkarak bir kez daha “YAKIŞIR SANA” dedi…

Geçtiğimiz yıl kadınlar futbol liginde şampiyon olan ve ardından da Hollanda’da düzenlenen UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme grubundaki üçüncü ve son maçından galibiyetle dönen Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, bu özel maç ile moral depoladı.

Anıl İlter, Tuan Tunalı, Atakan Işıktutan, Mert Altınışık, Yunus Günce, Tolga Güleç, Ruhi Sarı, Ümit Kantarcılar, Murat Tavlı ve Abdullah Bulut gibi isimlerden oluşan takımla düzenlenen sürpriz karşılaşmada eğlenceli dakikalar yaşandı.

Karşılaşmanın kimlerle olacağının belirtilmediği ünlüler, Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı sahaya çıktığında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Beşiktaş Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde erkeklere karşı mücadele veren Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, karşılaşmayı 5-1 galibiyetle tamamlayarak kadınların her spor dalında başarılı olabileceğini bir kez daha kanıtladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.