BKM DEPREMZEDELER İÇİN PERDE AÇIYOR!

BKM DEPREMZEDELER İÇİN PERDE AÇIYOR!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, kurucularından olduğu Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) 21 Şubat Salı gününden itibaren sahneye döneceğini belirterek, gerçekleşecek etkinliklerden elde edilecek geliri deprem bölgesine bağışlayacaklarını açıkladı.

"YARDIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Yılmaz Erdoğan, 9 Şubat'ta BKM'nin deprem bölgesine 2 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. BKM'nin gönderisini kendi Instagram hesabından paylaşan sanatçı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin derin üzüntüsü içindeyiz. Bu zor zamanları milletimizin olağanüstü dayanışması ile hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.

Bu süreçte; afet bölgesine gıda yardımlarımız ve karavanlarımız yönlendirilmiş olup, ayrıca yardım kuruluşlarına 2 milyon TL bağış yapılmıştır.

Gelecek günlerde doğacak ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlarımıza devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Yılmaz Erdoğan: BKM sahneye geri dönüyor

"ALDIĞIMIZ KARARI DESTEKLEYEN SANATÇILARA TEŞEKKÜRLER"

Sosyal medyada yeni bir paylaşıma imza atan Yılmaz Erdoğan, kurucularından olduğu BKM'nin 21 Şubat'tan itibaren sahneye döneceğini ve gelirin afet bölgesine aktarılacağını duyurdu.

Sahneye Geri Dönüyoruz! Ülkemizi sarsan, büyük kayıplar yaşadığımız deprem felaketinin derin üzüntüsü içindeyiz.

Bu afetten sağ kurtulanların güç yaşam koşullarında mücadele ettiği bölgemize destek olmak için ilk andan itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik. Kalbimizi yakan bu yıkımın etkilerine bir nebze olsun çare olmak için çalışıyoruz.

Ama bu yol uzun.Bölge halkının insani düzeyde yaşam koşullarına ulaşmasını sağlamak için el birliği ile desteklerin devam etmesi gerekiyor.

İşte tam da bu nedenle BKM sahneye geri dönüyor! Gerçekleşecek etkinliklerimizin gelirini afet bölgesine aktarmak için aldığımız bu kararı destekleyerek sahneye çıkacak tüm sanatçılarımıza yürekten teşekkürler.6 Şubat’ta ertelediğimiz yurt çapındaki tüm etkinliklerimizi 21 Şubat Salı gününden itibaren yeniden sahnelemeye başlıyoruz.

Yılmaz Erdoğan: BKM sahneye geri dönüyor

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.