BKM`DEN KAHKAHA DOLU BİR FİLM!

BKM`DEN KAHKAHA DOLU BİR FİLM!

Seanslara bilet bulmak isteyen izleyiciler, gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Şanslı olan izleyiciler bilet bulurken, bazı seanslarda biletler saatler öncesinden tükendi.-VİDEO HABER-

Alkışlar ve kahkahalarla izlenen filmden çıkan seyircilerin de ortak görüşü filmin çok komik ve eğlenceli olduğu. Filmin en çok beğenilen karakteri ise Çaycı Nafi rolüne can veren Cengiz Bozkurt ve bir masal kahramanı olarak kamera karşısına geçen Hande Doğandemir oldu.

Filmi izleyen ünlü isimler de Bana Masal Anlatma'ya övgüler yağdırdı!

Yılmaz Erdoğan: Olağanüstü. Bence 10 üzerinden 10. Temposu, oyunculukları, rejisi, espri düzeyi falan vay canına ya. Şahane gurur duydum. Aferin çocuklar.

Demet Akbağ: Müthiş bir film. Bu senenin seyrettiğim en güzel filmlerinden biri.

Sermiyan Midyat: Çok komik valla ya. Benim yazar, yönetmen ve oyuncu olarak 3?ünden kıskandığım bir film. O kadar başarılıydı. Çok iyi film gerçekten. Gidin gülün.

Gupse Özay: Harika bir filmdi. Gözümden yaşlar aktı gülmekten.

Ahmet Kural: Çok güzel yazmış yönetmiş valla helal olsun. Mutlaka görülmesi gereken bir film. Herkesin ellerine sağlık. Müthiş bir senaryo ve müthiş bir oyuncu kadrosu. Bu senenin sürprizidir.

Murat Cemcir: Ben çok güldüm. Çok komik film olmuş arkadaşlar.

Ömer Faruk Sorak: Tek kelimeyle mükemmeldi. Bir seyirci olarak bu kadar keyifle izlediğim belki de neredeyse en önemli film. Bu işi yapan biri olarak da Türk sineması adına özellikle komedi filmlerin bundan sonraki seyri adına heyecanlandıran, umutlandıran böyle göğsümü kabartan bir işti.

Hakkı Bulut: Türk sineması güzel bir film kazanmış oldu. Çok etkilendim. Çok güzel bir konu işlenmiş.

İŞTE HABERİN VİDEOSU;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.